Annonce:
Annonce:

TV: Mål på samlebånd

Dominans: Så sig aldrig tilbage

Hjemmeholdet lavede mål på samlebånd i opgøret. Foto: Bodil Zuschlag
Hjemmeholdet lavede mål på samlebånd i opgøret. Foto: Bodil Zuschlag
Annonce:

Begge hold var kommet videre til næste runde med sejre over Skovby Friskole, som deltog med to hold i årets turnering. Sophieskolen vandt en problemløs sejr på 21-0, hvorimod Bogø Kostskole måtte kæmpe mere for deres. Alligevel var det svært at vurdere, hvordan dette opgør ville forløbe.

Fra Sophieskolen var man fortrøstningsfulde og troede på egne evner.

- Vi har nogle rigtig gode angribere. Vi vil sætte os på spillet fra start og forsøge at lukke kampen ret hurtigt, sagde Mads Olsen fra Sophieskolen.

Se kampfakta her.

Indskifter blev helten

Annonce:

Angriber mod målmand
Hvad Sophieskolen ikke vidste var, at i Bogøs mål stod en rigtig 'killer'. Det var ikke mindst Magnus' fortjeneste, at hans hold hjemførte sejren over Skovby Friskole. Det skulle blive et interessant møde mellem skarpe angribere og en dygtig målmand. I øvrigt spiller Magnus slet ikke fodbold mere, men han har stadig et godt blik for, hvornår han skal gå i aktion.

Vi skulle ikke vente længe på første konfrontation mellem Milas fra Sophieskolen og Magnus. Og i første omgang trak Magnus det længste strå, da han pillede bolden fra Milas. Hjemmeholdet overtog efterhånden det meste af spillet, og efter ca. fem minutter måtte Magnus kapitulere. Milas blev stukket i dybden, og denne gang lykkedes det at overliste Magnus, og Milas kunne bringe sit hold foran med 1–0.

TV: Buldrede videre

Kom ned på jorden
Så troede Sophieskolen, at nu kunne det bare køre derudaf, men efter ti minutter kom den ret overraskende udligning. Hjemmeholdets forsvar var ikke helt påpasselige nok, så Alfred kunne stikke Frederik i dybden, og han svigtede ikke. Pludselig var stillingen 1–1 og kampen igen helt åben.

Annonce:

Sophieskolen kom sig dog hurtigt over forskrækkelsen og overtog igen spillet. Man ventede lidt på næste scoring, men alligevel var 2–1 målet lidt tilfældigt. Mads Olsens skud blev afrettet og snød Magnus i målet. I løbet af første halvleg fik hjemmeholdet skabt sig en fin margen, da det blev til yderligere tre scoringer.

Bogø Skole forsøgte at spille sig op ad banen, men de blev mast og var ikke farlige i resten af halvlegen. Stillingen var 5–1 til hjemmeholdet ved pausen.

Overlegne i målfest

Opmuntrende ord
Alligevel var Bogø Skoles trænerteam godt tilfreds med holdets indsats.

- Det er en fornøjelse at se jer spille i dag. Selvom I er bagud, spiller I meget bedre fodbold end i sidste kamp. Vi møder et rigtig godt hold, men alligevel spiller I en flot kamp, lød det fra trænerne.

Disse opmuntringer havde åbenbart en god effekt, for i de første fem minutter af anden halvleg etablerede udeholdet et fint pres mod hjemmeholdet og havde flere gode chancer for reducering.

Annonce:

Mohammed A spillede i denne periode bolden godt rundt til medspillerne og var et bindeled på midten. Oscar havde et godt skud som var tæt på. 6–1 scoringen imod udeholdet kom derfor som en kold klud og var med til at ødelægge troen på tingene.

Gæsterne kæmpede flot i opgøret, selvom de var oppe mod overmagten. Foto: Bodil Zuschlag
Gæsterne kæmpede flot i opgøret, selvom de var oppe mod overmagten. Foto: Bodil Zuschlag

Fik ikke ønsket opfyldt

Satte turboen til
Det blev i resten af kampen til syv scoringer mere, så kampen endte med en 13–1-sejr til hjemmeholdet. Sophieskolen har et par giftige angribere Omar og Milas, som fordelte 11 mål imellem sig.

Som Frederik fra Bogø Skole erkendte det:

- Vi blev spillet ud af banen af et godt hold.

På trods af det leverede Bogø Skole en fin indsats, og de kan være tilfredse med deres fight og indstilling til kampen.

At Sophieskolen har nogle skarpe angribere, kan man se på målscoreren, som lyder på hele 34-1. Hvad forsvaret kan præstere finder vi måske ud af, når kampene intensiveres.

TV: Fløjten bestemmer

Se Milas score et af sine fem mål i opgøret:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: