TV: Målscorer: Kampen var på vippen

Stærkt ud efter pausen: De to hold gav hinanden kamp til stregen

Nicklas snører to modstandere. Foto: Bodil Zuschlag
Nicklas snører to modstandere. Foto: Bodil Zuschlag

Efter pigernes exit skulle drengene fra Nørre-Alslev forsøge at redde skolens ære. De skulle møde gode bekendte, nemlig Eskilstrup Skole, som ligger under 10 kilometer fra Nørre-Alslev. På trods af naboskabet er det kun ganske få spillere, som spiller sammen.

Benjamin Jakobsen spiller til daglig sammen med Nørre-Alslevs Nicklas Christensen og Emil Kobbernagel i NFC.

- Jeg må desværre stå over i dag på grund af en skade. Da Daniel Spence heller ikke er med i dag, er næsten hele vores angreb væk. Jeg ville rigtig gerne være med derinde, men så må jeg jo nøjes med at heppe fra sidelinjen.

På trods af svækkelsen hos Eskilstrup forventede  Nicklas Christensen en lige kamp.

- Jeg tror, vi kan vinde, men det kræver, at vi spiller en god kamp og ikke undervurdere vores modstandere.

På Nørre-Alslev Stadion er der gode oversigtsforhold for tilskuerne. Foto: Bodil Zuschlag
På Nørre-Alslev Stadion er der gode oversigtsforhold for tilskuerne. Foto: Bodil Zuschlag

Se kampfakta her.

TV: Et halvt hold på tavlen

Frem og tilbage
Nørre-Alslev forsøgte straks fra start at sætte sig på kampen. Det lykkedes også meget godt, men i modsætning til deres sidste kamp manglede de i dag ofte lige den sidste finish for at lykkes helt med tingene.

Eskilstrups spillere var også gode til lige at komme i vejen og forhindre den sidste chanceskabende aflevering. Det resulterede i en masse fight på midtbanen, hvor meget af spillet foregik. De gange Nørre-Alslev for alvor viste tænder, var Lucas Månsson vågen og greb rigtig fint ind.

Se eksempelvis denne store chance:


Lucas Månsson stod en stærk kamp. Foto: Bodil Zuschlag
Lucas Månsson stod en stærk kamp. Foto: Bodil Zuschlag

Midt i halvlegen kom Eskilstrup Skole lidt imod spil og chancer foran. Lucas Engelmand havde bolden midt på Nørre-Alslevs bane. Ingen gik rigtigt til ham og ingen medspillere bød sig til, så hvad gør man så? Lucas tog chancen med et skud mod mål og ind sejlede bolden til en føring på 1-0.

Scoringen ændrede ikke på spilfordelingen. Nørre-Alslev havde bolden mest uden for alvor at true Lucas Månsson i Eskilstrupmålet.

Træner: Gå ikke på sparkefinten

Gnisten kom
I pausen måtte Jens Jensen hæve stemmen lidt.

- I spiller helt uden gnist og gejst. Der skal løbes meget mere for hinanden. Kom nu op med hovederne. Den her kamp SKAL vindes. Vi har fire-fem. De har en halv. Kom nu!

Den lille opsang hjalp tilsyneladende. Der var ikke spillet lang tid af anden halvleg, før stillingen var 1-1. Tæt under mål fik Nicklas Christensen chancen. Han knaldede bolden i mål til den fortjente udligning.

Nørre-Alslev havde nu medvinden og den udnyttede de til at få overtaget i kampen. Overtaget udmøntede sig i det, der skulle vise sig at blive sejrsmålet. Nørre-Alslev fik en del hjørnespark og på et af dem steg Jeppe Jørgensen uimodståeligt op og headede sit hold på sejrskurs.

Jeppe Jørgensen header holdet på sejrskurs. Foto: Bodil Zuschlag
Jeppe Jørgensen header holdet på sejrskurs. Foto: Bodil Zuschlag

Jeppe Jørgensen spillede for øvrigt en flot kamp. Han viste fint overblik og ryddede godt op i forsvaret. Samtidig var han med sit gode hovedspil en evig trussel ved hjørnespark og dødboldsituationer.

Nørre-Alslev hev en snæver 2-1 sejr hjem. Prangende var spillet ikke, men måske gemmer de lidt til deres næste kamp, som også kan byde på et naboopgør.

Nicklas Christensen var tilfreds med sejren.

- Det var en meget lige kamp. Jeg er glad for, vi vandt, selvom det var på vippen lige til det sidste.