TV: Maste håbet

Flotte mål: Der blev sat trumf på med to scoringer i midten af anden halvleg

Melanie Bach scorede to mål i kampen. Foto: Erik Larsen
Melanie Bach scorede to mål i kampen. Foto: Erik Larsen

Pigekampen mellem Tune Skole og Strandskolen blev spillet på en fin kunstgræsbane og i strålende solskin. Så der var lagt op til en spændende kamp for de mange tilskuere.

Se kampfakta her.

TV: Anførernes kamp

Mål i rap
I de første ti minutter var der angreb i begge ender, men udeholdet der havde overstået deres første kamp i denne sæson, var måske en smule skarpere.

Vi skulle helt hen til 21. minut, da Melanie Bach trykkede af udefra, og bolden fløj mod mål.

Her nåede hjemmeholdets keeper Julie Pedersen kun lige at få fingrene på bolden, før den blafrede i netmaskerne lige under overliggeren. 1-0 til gæsterne fra Karlslunde.

Der gik kun to minutter, før Julie igen måtte hente bolden ud af målet. Det var forsvarsspilleren Vanessa Mikkelsen, der var fulgt med op.

Hun fik bolden serveret og skød straks efter i det korte hjørne, hvor bolden listede ind. Nu stod det 2-0, og det var også resultatet ved pausen.

De to anførere gjorde det godt. Foto: Erik Larsen
De to anførere gjorde det godt. Foto: Erik Larsen

TV: 'Uglerne' svæver videre

Smart rokering
Begge trænere havde travlt i pausen. Fra Patrick fra udeholdet lød det:

- I har virkelig spillet fint indtil nu, så fortsæt med det. I har holdt dem fra fadet, og så skal I bare skyde på mål.

Hør gæsternes pausesnak her:

Jonas fra hjemmeholdet havde en anden dagsorden:

- Det går ikke helt godt, piger, selvom I fighter. Vi er nødt til at have lidt hurtighed oppe i angrebet, da vi er bagud med 2-0, så vi flytter Laura derop.

Anden halvleg startede med fuld fart, og Jonas må have set rigtigt, for allerede to minutter inde i halvlegen rykkede Laura Jespersen op ad højrekanten.

I to forsøg fik hun bolden spillet ind til Malou Jensen, der sikkert reducerede til 2-1. I de næste angreb prøvede hjemmeholdet at få bedre fodfæste i kampen, men så skete der noget i den anden ende.

TV: Presset i bund

Lukkede og slukkede
For i 43. minut driblede Melanie Bach forbi to piger, inden hun satte bolden ind i højre siden af målet.

Ni minutter efter blev kampen helt lukket, da Kirsten Madsen snittede en aflevering fra højre i nettet til 4-1, der også blev kampens resultat.

Pigerne fra hjemmeholdet gjorde det rigtigt godt, og da de alle kan være med i næste sæson, så har deres træner Jonas mulighed for at forberede dem lidt.

Vinderholdet havde flere profiler, så det skal blive spændende at følge dem. I denne kamp gik holdets fidusbamse til tomålsskytten Melanie Bach, og hende fangede vi efter kampen:

- Jeg spiller i Brøndby sammen med min skolekammerat Kirsten Madsen, og vi er begge på midtbanen. Mit forslag til en forbedring vil være, at vi skal prøve lidt mere et-to sammenspil.

- Samtidlig skal vi prøve at løbe lidt mere for hinanden, sagde hun smilende.

Hør fra Melanie her: