TV: Mette blandt 'fjender'

Hey, dig kender jeg da: Mette Nøhr stod overfor holdkammerater i målrig kamp

Til daglig klubkammerater allesammen. Mette Nøhr er eneste St. Heddinge-spiller i slænget her. Foto: Bodil Zuschlag
Til daglig klubkammerater allesammen. Mette Nøhr er eneste St. Heddinge-spiller i slænget her. Foto: Bodil Zuschlag

På Næstved Stadion mødtes Kobberbakkeskolen fra Næstved og Store Heddinge fra Stevns. Store Heddinge kom med en frisk 4-0-sejr fra første runde, hvorimod Kobberbakkeskolens modstander trak sig, så de først nu trådte ind i turneringen.

Se kampfakta her

Spændte før kampstart
Derfor var Emma Thomsen, anfører for Kobberbakke, meget spændt på kampen.

- De fleste af os spiller fodbold, men i forskellige klubber og på forskellige hold. Så det er spændende, om vi kan fungere som et hold. Vi har ikke haft mulighed for at træne sammen, men skulle vi gå videre, håber jeg, der bliver mulighed for det.

TV: Et hurtigt Eis i angrebet

Store Heddinges hold består af nuværende og tidligere fodboldspillere.

Træner Jesper Olsen:

- En del af vores spillere har spillet, men er stoppet med fodbolden. Det er ærgerligt, at der er så mange, der stopper i 15-16-årsalderen. Men vi er vist ikke de eneste, der har det problem.

TV: Løb solen sort

Godt fra start
Straks fra start lagde Kobberbakkeskolen pres på deres modstander. De kombinerede godt og fik med deres fysik presset Store Heddinge i bund. Alligevel skulle der gå næsten 10 minutter, før presset udmøntede sig i scoring. Det var Anastasija Dacic, som udnyttede en frispilning til at gøre det til 1-0.

Anastasija Dacic laver et fint indlæg. Foto: Bodil Zuschlag
Anastasija Dacic laver et fint indlæg. Foto: Bodil Zuschlag

Kort efter gjorde Jasmin Andersen det til 2-0, og dermed var kampen reelt afgjort. Store Heddinge arbejdede alligevel stenhårdt og fik flyttet spillet lidt frem på banen, men kunne ikke rigtig stille noget om mod Kobberbakkeskolens bundsolide forsvar. Her havde specielt Anna Kristensen det store overblik og greb ind, inden det blev for farligt.

TV: Hurtige Mathias styrede mod sejr

Frispark til Store Heddinge:


En stærk keeper
I målmand Emma Jensen har Kobberbakke også en sikker sidste skanse, som ikke blev udfordret voldsomt, men alligevel viste rigtig god spilforståelse.

Inden pausen øgede Kobberbakkeskolen til 4-0 på to langskud ved Dorr Hamadi og Julie Truelsen. Dorr Hamadi gjorde et fint indhop og kronede sin indsats med målet til 3-0.

Se Julies mål:


Store Heddinge-træner Jesper Olsen erkendte i pausen, at hans hold i dag mødte en rigtig god modstander:

- De er rigtig gode, men der er stadig noget, vi kan forbedre.

TV: 'Uglerne' vippet ud

- I skal ligge bag jeres modstandere, så I ikke bliver overspillet. Angriberne skal være mere bevægelige og følge op på alt. Kom nu - vi skal vinde anden halvleg, lød opfordringen fra træneren.

Erica Sørensen har en fin chance for St. Heddinge. Foto: Bodil Zuschlag
Erica Sørensen har en fin chance for St. Heddinge. Foto: Bodil Zuschlag

Jasmin stærk foran mål
Store Heddinge lagde frisk fra land i anden halvleg, men det lagde en dæmper på optimismen, da Jasmin Andersen ret hurtigt med sin anden scoring gjorde det til 5-0.

TV: Der måtte straffe til

Resten af halvlegen var spillemæssigt ret lige, men Kobberbakkeskolens angribere er bare meget giftige og ved absolut, hvor målet står. Specielt Jasmins scoring til 6-0 var bemærkelsesværdig. Jasmin tog chancen på et frispark fra 30 meters afstand, og bolden sejlede i mål uden chance for Store Heddinges i øvrigt glimrende målmand Louise Pedersen.

Jasmin Andersen scorer på frispark fra 30 meters afstand. Foto: Bodil Zuschlag
Jasmin Andersen scorer på frispark fra 30 meters afstand. Foto: Bodil Zuschlag

Kæmpede flot
Lena Sahl sluttede scoringen af, så slutresultatet blev 7-0 til Kobberbakkeskolen. Store Heddinge gjorde trods det klare nederlag en god figur, men mødte i dag bare et hold med giftige afsluttere.

Mette Nøhr fra Store Heddinge var ærgerlig over det store nederlag.

Så storebrødre vinde guld - nu selv med

- Jeg spiller med en del af dem fra Kobberbakke i HG, og vi har selvfølgelig været spændte på at skulle møde hinanden. Det er ok, at vi tabte, men det havde været sjovere, hvis det målmæssigt havde været mere lige, sagde Mette, som bruger masser af tid på fodbold.

- Jeg bruger 3 x 5 timer ugentlig plus kampe på min fodbold i Herlufsholm, forklarede Mette.