TV: Nøhr til forskel

Stor præstation: Rasmus Nøhr var opgørets helt store spiller

Der var mange chancer i opgøret. Foto: Bodil Zuschlag
Der var mange chancer i opgøret. Foto: Bodil Zuschlag

- I år skal det være. Det er vores sidste chance for at klare os godt i denne turnering.

Anfører for Nykøbing F. Realskole Nikolaj Mouritsen var klar i mælet inden kampen mod Nordbyskolen, som lidt er blevet deres onde ånd i turneringen. Nikolajs udtalelse skal ses i lyset af at, hans hold stort set blev udgjort af spillere fra skolens 9. klasser.

Nikolaj fortsatte:

- Jeg ved godt, at vores modstandere er skrappe, men jeg tror også godt, at vi kan være med.

Se kampfakta her.

Se også: Tabte 'kun' med 22 mål

Heftig start
Nordbyskolens anfører August Pedersen havde stor tiltro til sit hold:

- Vi har et stærkt hold i år. Specielt har vi nogle kantspillere, som virkelig kan sætte fart på. Jeg tror på, vi vinder kampen.

Begge hold lagde ud som lyn og torden. Der blev virkelig gået til den, og der var bid i tacklinger fra begge sider. Inden for de første minutter var der en pæn chance til begge hold. Men det skulle hurtigt vise sig, at specielt én spiller skulle gøre den store forskel.

Efter små fire minutter afsluttede Rasmus Nøhr en af sine mange dribleture med at score det første af sine syv mål i kampen. Fem minutter senere gjorde han det til 2–0 ved at følge op på en ripost.

Der var stor opbakning på linjerne trods det kedelige vejr. Foto: Bodil Zuschlag
Der var stor opbakning på linjerne trods det kedelige vejr. Foto: Bodil Zuschlag

Se også: TV: Fik nye kræfter i pausen

Lækkert mål
Hjemmeholdet sad nu på spillet, og udeholdet var sjældne gæster på modstanderens banehalvdel. Scoringen til 3-0 kom i forbindelse med klumpspil efter hjørnespark. August Pedersen fik sidste fod på.

Udeholdet kom mere med i kampen, og det resulterede i et af kampens flotteste mål. Milton Lollikes ramte bolden helt perfekt, og bolden strøg ind i venstre hjørne uden chance for Philip Petersen i hjemmeholdets mål. Nu kunne udeholdet spille for yderligere reducering, men drømmen blev lukket ned kort før halvleg af endnu en scoring af Rasmus Nøhr.

Her viste hjemmeholdet, at de også mestrer kontraspillet. To berøringer fra egen banehalvdel og så lå bolden i nettet.

En kold douche for udeholdet, som dog stadig havde optimismen i behold:

Træner Martin:

- Vi går ind til anden halvleg, som om det står 0–0. Tre mål er ikke umuligt at indhente. Vi gør midtbanen mere kompakt, så vi får flyttet spillet længere frem. Og hold så lige et vågent øje med ham 12'eren (Rasmus Nøhr red.)

Der lå kraft bag tacklingerne. Foto: Bodil Zuschlag
Der lå kraft bag tacklingerne. Foto: Bodil Zuschlag

Se også: TV: Kørte modstanderen over

Glemte trænerens ord
Det sidste glemte hans spillere vist, for inden for fem minutter øgede Rasmus Nøhr til 5-1 og 6–1, og så var den kamp afgjort. Derefter var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse, selvom udeholdet kæmpede rigtig flot og aldrig gav op. Blandt de sidste mål var kampens flotteste: en halvflugter tæt op ad venstre stolpe sat ind af Oliver Grundahl.

Kampens store spiller var Rasmus Nøhr. At score syv mål er en ting. Men udover det har Rasmus også godt blik for sine medspillere og har en speed, som bringer ham forbi de fleste forsvarsspillere.

Se et af de mange mål her:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere