TV: Østre på pletten

Lokalbrag: I Nykøbing løb Østre Skole med en storsejr på hjemmebane

Alan scorer et godt mål på hovedstød. Foto: Ole Nielsen
Alan scorer et godt mål på hovedstød. Foto: Ole Nielsen

Der var lagt op til et spændende opgør mellem Østre Skole og Maribo Skole, da begge hold er garant for angrebsfodbold med mange mål.

Se kampfakta her

Mange talenter
Så det ville blive spændende, om Østre Skoles mange talenter fra NFC ville gøre udslaget. Mange af spillerne fra de to hold kendte hinanden fra klubfodbold.

TV: Der måtte straffe til

Østre Skole lagde med det samme et højt pres på Maribo Skole, og allerede efter syv sekunder brød Østre Skoles Simon Schultz igennem midt foran mål og placerer bolden sikkert udenfor målmandens rækkevidde.

TV: 'Uglerne' vippet ud

Styrede kampen
Det blev starten på et konstant pres gennem hele første halvleg mod Maribo Skoles mål - ført an af nogle velspillende midtbanefolk i Simon Scultz og Marius Svarer.

De fodrede angriberne Nicolaj Bonde og Alan med bolde, som de kunne afslutte på.

Maribos keeper redder sikkert:


TV: Et hurtigt Eis i angrebet

Nicolaj Bonde viste sin farlighed ved hele tiden at udfordre Maribo Skoles forsvar og en-mod-en mod målmanden. Alan var god i sammenspillet med kanterne og god i afslutningerne.

Satsede på kontra
Maribo Skole havde gennem hele første halvleg alle spillere på egen banehalvdel og havde enkelte omstillinger, hvor Ahmad fik vist gennembrudskraft og målfarlighed, uden dog at han dog fik scoret.

TV: Mette blandt 'fjender'

6-0 ved pausen til Østre Skole, som meget nemt kunne have været større foran.

De to hold i pausen:I pausen forsøgte Maribo Skoles leder Johnny at få organisationen på holdet på plads.

- Vi skal have tingene til at fungere, og vi skal meget gerne have et mål.

TV: Smil overalt i forsvaret

Planen gik
Og det lykkedes til dels for Marobo Skole at få stabiliseret organisationen på holdet. Den farlige angriber fra Maribo Skole, Ahmad, kom ned i forsvaret og tog kampen op med Østre Skoles lynhurtige angriber Nikolaj Bonde.

De første 15 minutter var Maribo Skole godt med, selvom Østre Skole fortsatte med deres høje pres. Men der var mange nærkampe, og Maribo Skole forsøgte hele tiden at spille bolde til nærmeste, og ind imellem slog de lange bolde ned i bagrummet af Østre Skoles forsvar.

Maribo Skole skal have stor ros for en god moral. De kæmpede godt, slog aldrig op i banen og forsøgte hele tiden at spille bolden. Anden halvleg blev kun tabt med 3-0. Så spillerne havde lyttet til træneren i pausen.

TV: Landshold, keeper og nye pladser

Stærkt hold
Østre Skole stillede med et superhold bestående af mange talentspillere fra NFC og er godt besat på alle pladser. Alle spillerne har en god teknik og spilforståelse, så de fik vist noget rigtig seværdig fodbold.

Interview med to af Østre Skoles spillere:


Kampen sluttede 9-0 til Østre Skole.

Vendte kampen i anden halvleg