Annonce:
Annonce:

TV: Otte mål i træk

Kampen på hovedet: Kom bagud med to, men satte så turboen på

Alain Mateso boltrede sig i Byskovskolens 8-2-sejr. (Foto: Michael Nordkvist)
Alain Mateso boltrede sig i Byskovskolens 8-2-sejr. (Foto: Michael Nordkvist)
Annonce:

Lynstart og målmandsdrop
Drengene fra Borup Skole bød i dag velkommen til gæsterne fra Byskovskolen. Da dommer Henning Christoffersen fløjtede kampen igang, tog Byskov-spillerne dirigentstokken.

Se kampfakta her.

Sekundviseren havde da heller ikke nået en omgang, før gæsternes anfører, Alain Mateso, for første gang rørte på sig, da han en meter inde i straffesparksfeltet modtog bolden fra en stærk Frederik Andersen. Alian drejede rundt om sig selv og hamrede omgående kuglen afsted, men forbi mål. Det var ikke sidste gang, vi så noget til Alain i kampen.

Annonce:

Kort efter var der fare på færde i banens modsatte ende. Borup-anfører, Daniel Olsen, fik bolden omkring straffesparkspletten og afsluttede ikke særligt hårdt mod mål. Målmand Jacob Søndergaard i gæsternes mål gik dog fuldstændig fejl af bolden, som stille og roligt kunne trille over stregen til en hurtig føring for Borup-drengene.

Stor fight gav pote

Udbyggede føringen
To minutter efter var den gal igen. Byskovs Emil Wolger modtog en ufarlig bold tæt på sin egen målmand, men af alle muligheder valgte Emil at lægge bolden lige i fødderne på Borups Jonathan Nielsen, der omgående sendte den i nettet fra få meteres afstand. Chokstart og 2-0 føring til Borup.

Byskovspillerne havde dog på ingen måde givet op. En af kampens bedste spillere, Mathias Nyholm, fik tilkæmpet sig et hjørnespark i højre side. Mathias tog selv hjørnesparket og sendte bolden ind foran mål. Her stod Alain godt placeret. Han trykkede omgående af. Målmand Bjørn Foss reddede dog flot det hårde skud, men kunne ikke holde fast i bolden, der røg lige ud til Mads Lassen, som let kunne reducere til 2-1. Ny spænding.

Større end normalt

Annonce:

Fysikken til forskel
Målet gav i den grad gæsterne blod på tanden. De større og fysisk stærkere Byskov-spillere, overtog nu totalt spillet. Oliver Holm tog et frispark i venstre side, hvor han sendte bolden ind i straffesparksfeltet. Kuglen blev headet væk med det samme og Oliver fik et nyt frispark, næsten samme sted. Endnu en gang sendte han flot kuglen ind foran mål, hvor Lukas Thomsen sprang op og headede den sikkert i kassen til udligning 2-2.

Mathias Nyholm var en af banens bedste. Han fik fidusbamsen. (Foto: Michael Nordkvist)
Mathias Nyholm var en af banens bedste. Han fik fidusbamsen. (Foto: Michael Nordkvist)
 

To minutter efter tog Mathias Nyholm en tur på højrekanten, hvor han plantede tre modspillere. Her sendte han bolden lige ind til Alain, der omgående sparkede på mål. Bjørn Foss i målet reddede flot, men igen kunne han ikke holde fast i bolden. Mads Lassen kunne med vild energi overspurte målmanden og sende kuglen ind i det tomme mål til 3-2-føring og kampen vendt fuldstændig på hovedet.

To-målsskytte Mads Lassen blev skiftet ud.

— Jeg har ikke så meget luft, da jeg lige har haft kyssesyge. Jeg er nødt til, at passe lidt på mig selv. Men måske får jeg chancen igen i anden halvleg, fortalte han.

Skydetelt
De tre hurtige Byskov-mål tog fuldstændig energien fra hjemmeholdet. Det var nu rent skydetelt omkring Borup-feltet og det var også bare et spørgsmål om, hvornår det igen gik galt.

Annonce:

Det gjorde det så kort før pausen. Alian Mateso kæmpede sig til bolden og tørrede den ellers stærke Daniel Sloth. Alain viste stort overblik og fandt med en skarp og præcis aflevering Frederik Andersen, der let kunne udbygge føringen til pausestilling 4-2.

Se interview med hattrick-Alain:

 

Alain tryllede
Spændingen forsvandt hurtigt, da gæsterne fortsatte hvor de slap i første halvleg. Total dominans er vidst det mest præcise udtryk for forskellen på de to hold.

Ikke fordi Borup-drengene ikke ville, men ganske enkelt fordi de fleste at Byskov-spillerne var højere, bredere og tungere end spillerne på hjemmeholdet. Især Byskovs Matti Dahlgaard var stærk som en bjørn og af den grund enerådende på midtbanen.

Oliver Holm lagde endnu et af sine knivskarpe hjørnespark ind foran mål. Denne gang kom Alain og headede bolden i kassen til 5-2.

Bare to minutter senere var Alain på færde igen. Han kunne egentlig afslutte selv, men fandt istedet en endnu mere fri Frederik Andersen tæt på mål. Her kunne Frederik let score til 6-2 via målmand Bjørn Foss' handske.

Annonce:

Tre minutter efter tryllede Alain igen. Han modtog bolden på midten af Borups banehalvdel og tog så let som ingenting en solotur, direkte mod målet, hvor han kanonerede kuglen op i nettaget til 7-2.

TV: Frem og tilbage

Fuld kontrol
Med 20 minutter tilbage af kampen og cifrene 7-2 var kampen for længst afgjort og gæsterne tog nu en slapper. Det førte i et par situationer til lidt klumpspil i gæsternes forsvarszone, dog uden at det blev farligt. Modet var for længst pillet ud af Borup-drengene. De troede tydeligvis ikke længere på miraklet.

Det skal dog nævnes, at Bankhein Khalil kæmpede godt på højrekanten og anfører Olsen havde et godt hug på mål, hvor Jacob Søndergaard i Byskov-målet måtte give en ripost lige ud i fødderne på Mikkel Stig-Steffensen, der fra få meter sparkede langt over, til stor frustration for ikke mindst ham selv.

Bankhein Khalil spillede en god kamp. (Foto: Michael Nordkvist)
Bankhein Khalil spillede en god kamp. (Foto: Michael Nordkvist)
 

Annonce:

Kampen ebbede stille og roligt ud, med gæsterne fra Byskovskolen i fuld kontrol. I sidste minut ville Alain fuldende sit hattrick. Han snuppede bolden og driblede hele vejen ned til Borup-målet. Her udspillede han en opgivende Bjørn Foss i målet og sendte bolden i nettet til det slutresultatet 8-2.

Borup-spillerne var tydeligt skuffede efter kampen, men den de hvidklædte Borup-drenge kunne bestemt være indsatsen bekendt. Men otte i træk ændrede kampen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: