TV: Patrick med hattrick

Fik stor betydning: Udeholdet satte sig efterhånden på opgøret

Der var mange gode løb mod mål. Foto: Erik Larsen
Der var mange gode løb mod mål. Foto: Erik Larsen

Kampen imellem Borup Skole og Byskovskolen startede med fynd og klem. Der var nemlig ikke spillet mere end tre minutter, før Byskovskolens Patrick Nielsen sprintede fra sin oppasser.

Så stoppede han lige op og gik bagom og så igen direkte mod mål, hvor han trykkede af. Mathias i Borup Skoles mål strakte sig, men kunne ikke nå det gode langskud.

Se kampfakta her.

TV: Simas syv mål: Det hele kørte

Frem og tilbage
Det var så 1-0 til udeholdet, men der gik igen kun få minutter, så udlignede Alexander Hellum på et godt frispark, hvor han løftede bolden over muren og op i hjørnet.

Borup Skole var ikke færdige, for få minutter senere blev det også 2-1 til hjemmeholdet. En medløbsbold blev stukket frem til Oliver Mundt, som scorede sikkert.

Men der var også mere i Patrick Nielsen, så inden dommerens fløjte skulle lyde for halvlegen, smuttede Patrick fra forsvaret og scorede til 2-2.

Hør Byskovskolens pause her:

I pausen fik Borup Skoles træner, Jan, lige sagt:

- Pas på ham nr. 11, han er farlig, og han spurter fra jer. Vær opmærksom.

TV: Modstanden ikke så hård som forventet

Fortsat mål i støvlerne
Det var netop dét, der skete straks i anden halvleg, hvor Patrick Nielsen stak af fra sin venstre back. Han var også usvigelig sikker på afslutningen, så nu stod det 3-2 til udeholdet.

Selvom Borup Skole prøvede at komme tilbage i kampen, og Byskovskolen oven i købet fik et gult kort, så kørte det bare derudad for udeholdet.

Patrick Nielsen har en medangriber, der også er farlig, Ezatollah Ghazi, og han øgede holdets føring til både 4-2 og 5-2.

Der var trængsel i feltet. Foto: Henrik Schou
Der var trængsel i feltet. Foto: Henrik Schou

Mod slutningen af kampen fik en af holdets forsvarer også mulighed for at score. Det var Emil Woldger, der blev hentet frem for at skyde et korrekt dømt straffespark.

Se straffesparket her:

Det klarede han perfekt, så slutresultatet blev 6-2 til Byskovskolen. Selvom vi ikke fik fat i Patrick Nielsen, kan vi stadig skrive: Patrick scorede hattrick.