Annonce:
Annonce:

TV: Pigehold: Vi vil også spille skolefodbold

Godt initiativ: Anfører Nanna sørgede for, at Kulsbjerg Skoles piger igen var med

Fuld fokus på bolden. Foto: Bodil Zuschlag
Fuld fokus på bolden. Foto: Bodil Zuschlag
Annonce:

- Vi vil også spille skolefodbold.

Se kampfakta her

Sidste år var Kulsbjerg Skoles piger ikke med i turneringen. Det satte dette års anfører, Nanna Bærentsen, sig for, at de skulle i år. Som sagt, så gjort.

En god idé
- Lærerne var med på ideen, og det lykkedes os at samle et hold. Halvdelen af os spiller i klub, og resten dyrker andre former for sport, forklarede Nanna.

TV: Gav navnesøster en god gave

- Vi har snakket en del om offside, for det er ikke alle, der er helt med på den regel. Men vi glæder os til kampen og vil give den gas, slog anføreren fast, inden det var tid til kick-off.

Annonce:

En lige kamp
Midtskolens pigehold var sammensat lidt på samme måde, så der var lagt op til en jævnbyrdig og spændende dyst. Og det blev det! De første minutter af kampen brugte begge hold til at finde sig til rette på banen. De følte hinanden lidt på tænderne, og spillet foregik mest på midten af banen.

Kulsbjerg med frispark:


Straffede modstanderens fejl iskoldt

Efter knapt fem minutter fik Kulsbjerg et frispark lidt uden for straffesparksfeltet. Nanna Bærentsen blev sat til at skyde. Det var en god ide, for hun placerede sit skud tæt op af den ene stolpe uden for keeper Terese Larsens rækkevidde.

Fik udlignet
Midtskolen lod sig ikke gå på af det og kæmpede sig flot tilbage. Fem minutter efter fik de tilkendt et straffe, som Mercedes Fruergaard omsatte usvigeligt sikkert til 1-1.

Midtskolen med skud:


Så var det som om, der var trykket på repeatknappen. Et frisparksmål til Kulsbjerg og et straffespark til Midtskolen gentog sig - oven i købet med de samme aktører. Stillingen var således 2-2 ved pausen.

TV: Et halvt hold på tavlen

Annonce:

Kort inden havde Emma Bærentzen fra Kulsbjerg Skole haft en fantomredning , hvor hun kastede sig og fik hånden på et farligt forsøg. Flot reddet.

Skal bare fortsætte
Træner Kim fra Midtskolen var godt tilfreds med sit hold i pausen:

- I skal fortsætte det gode spil og den positive indstilling. Forsøg jer med korte hjørner. Husk at komme bolden i møde.

I anden halvleg fik Midtskolen gang i lidt mere sammenspil, hvor Kulsbjerg mere forsøgte sig med lange bold og hurtigere omstillinger. Kulsbjergs angribere havde det dog svært over for Midtskolens solide forsvar, hvor især Sine Hansen var god til at komme på tværs og få ryddet op.

Tunet til kamp: Tre tomålsskytter

De afgørende mål
Midt i halvlegen fik vi afgørelsen på kampen. Det blev Midtskolen, som trak det længste strå. Først gjorde Emilie Hansen det til 3-2, og kort efter afgjorde Nikoline Olsen kampen med sin scoring til 4-2.

Annonce:

Emma Bærentzen stod en meget flot kamp i Kulsbjerg Skoles mål. Emma går kun syvende klasse, men hun er et stort talent, som kan stå for sin skole to år endnu.

TV: Søstre lukkede og slukkede efter pausen

På Midtskolen lagde man især mærke til Mercedes Fruergaard, som viste meget fin teknik, og så har hun en rigtig god skudteknik, hvilket hun blandt andet viste ved sine to scoringer på straffe.

Nanna Bærentzen var selvfølgelig skuffet over, at det kun blev til én kamp i årets turnering, nu da pigerne var kommet med i turneringen.

- Vi kæmpede godt, men vores spil var ikke det bedste, så det var nok retfærdigt, vi ikke vandt kampen, forklarede Nanna.

TV: Familiefest med hattrick

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: