TV: Positiv indstilling gav pote

Dejlig oplevelse: De to hold spillede en spændende kamp i god ånd

I kampen mellem Lille Næstved Skole og Fladsåskolen var det værterne, der satte sig mest på kampen. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
I kampen mellem Lille Næstved Skole og Fladsåskolen var det værterne, der satte sig mest på kampen. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Hjemmeholdet fra Lille Næstved Skole tog imod Fladsåskolen i denne kamp i anden runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Værterne havde vundet deres første kamp 3-0 mod Kalbyrisskolen. Deres gæster havde vundet 4-0 over Nordskovskolen i deres første kamp.

Inden kampstart fortalte udeholdets Cecilie Høst, at en del af pigerne fra begge skoler til daglig spiller fodbold sammen i klubben i Herlufsholm. Så til træningen i klubben inden kampen havde der været en del drillerier. Men Cecilie mente, at hende og holdkammeraterne ville vinde kampen. Det skulle de, ellers var der lagt op til mere drilleri.

- Jeg er sikker på, at vi vinder, sagde hun sikkert inden kampstart.

Så det blev spændende at se, om der ville være flere drillerier til klubtræningen efterfølgende.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Pærer, bananer og æbleflæsk

Garvet dommer
Dommeren Uffe Jensen fortalte, at han havde dømt kampe i Ekstra Bladet Skolefodbold i over 20 år.

- Jeg ser frem til kampene. For spillerne glæder sig også til at spille. Jeg vil gerne være med til at give deltagerne en god oplevelse, som de kan tænke tilbage på i årene fremover, fortalte han.

Kampen startede med pres fra hjemmeholdet og mod modstandernes mål. Man fornemmede lidt, at værterne var helt klar fra startfløjtet, hvorimod gæsterne måske ikke var helt oppe på dubberne fra start.

Presset fra hjemmeholdet gav bonus allerede efter små tre minutter. Det var da Nicoline Schrøder sikkert bragte sit hold foran 1–0 på et tilkendt straffespark.

Efter godt et kvarter gav presset igen bonus, da værternes Andrea Christensen med et godt langskud sparkede fra venstre side af banen. Hun fik bolden til at sejle ind til en 2-0-føring uden chance for, at gæsternes målmand Filuca Jensen kunne redde skuddet.

Hjemmeholdet havde flere chancer for scoring, men ind ville bolden ikke.

Spillerne var godt fokuserede på bolden. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Spillerne var godt fokuserede på bolden. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Se også: TV: Fightede til det sidste

Tabte pusten
I pausen gav udeholdets træner Lasse Nonbo gode råd til sine spillere. Da halvlegen startede, var holdet næsten som forvandlet. Der var masser af angreb, som skyllede frem mod deres modstanderes mål. De fik da også reduceret til 1–2 ved Caroline Askjær på et mål ved klumpspil i målfeltet.

Gæsterne forsøgte at sætte endnu højre pres på efter scoringen, men som det ofte går i fodbold, så fik hjemmeholdet flere kontrachancer og havde blandt andet to stolpeskud.

De sidste otte minutter var det som om, at gassen gik lidt ud af udeholdet. Det benyttede Alberte Holt sig af ved at øge scoringen til 3–1 til hjemmeholdet på et lækkert mål, og så var kampen afgjort.

Der var også en del nærkampe i spillet. Begge hold pressede godt på. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Der var også en del nærkampe i spillet. Begge hold pressede godt på. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
 

Se et af Fladsåskolens store chancer på mål her:


Se også: TV: Kæmpede sig op fra sækken

Sluttede med en god stemning
Hos gæsterne lagde man især mærke til Emma Sørensen, som var en slider af rang. Hun var indblandet i meget i kampen, og så havde hun evnen til at løbe uden bold til gode positioner, så hun kunne findes og spilles. Hun modtog da også fortjent holdets fidusbamse efter kampen.

Hos værterne kunne man ikke undgå at bemærke deres venstre fløj Andrea Christensen, der udover at score holdets andet mål også var en elegant dribler og hurtig i sin fodboldforståelse. Andrea modtog sit holds fidusbamse.

Generelt var det en god og til tider underholdende kamp.

Kampen blev gennemført i god fairplay-ånd, og fairplay-håndklædet gik til udeholdets Sara Bonde for et godt og fornemt forsvarsspil, som blev gennemført i god fairplay-stil.

Se Nicoline fra Lille Næstved Skole score på straffe her:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen