TV: Sejrede trods ineffektivitet

Fight: Begge hold gik til den fra start

Udeholdet spurter imod sejren. Foto: Bodil Zuschlag
Udeholdet spurter imod sejren. Foto: Bodil Zuschlag

De to modstandere Eskilstrup Skole og Nørre-Alslev Skole kom til kampen med vidt forskellige resultater i sidste runde. Udeholdet mødte op med en komfortabel 11-1 sejr over Møllebakkeskolen, mens hjemmeholdet måtte i straffesparkskonkurrence for at hive en 7-6 sejr hjem mod Maribo.

Alligevel var Emma Riis-Rasmussen fra udeholdet  betænkelig inden kampen.

- Jeg tror, det bliver en svær kamp. De har mange gode spillere. Desuden er der en del spillere på begge hold, som spiller sammen i vores lokale klub, så det er lidt specielt.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Stablede selv holdet på benene

Nye spillere klar
I sidste kamp havde holdet fra Eskilstrup kun 11 spillere, så hjemmeholdet var til denne kamp forstærket med tre nye spillere.

Holdets træner Søren:

- Vi har tre nye spillere med denne gang. De spiller alle fodbold til daglig, så det er helt klart en forstærkning. Vi ved, det bliver svært, men lad os nu se.

Hjemmeholdets stærke målmand Christina Hansen:

- Selvom det gik godt sidste gang, håber jeg, vi har afgjort kampen i ordinær spilletid. Det var lidt for nervepirrende,  da vi besejrede Maribo.

Christina Hansen har styr på bolden. Foto: Bodil Zuschlag
Christina Hansen har styr på bolden. Foto: Bodil Zuschlag

Se også: Heltinden i målet

Kampen om midten
Kampen startede med en intens kamp om midtbanen. Langsomt fik udeholdet dog overtaget, og det var udeholdets Trine Pedersen, som havde den første afslutning mod mål. Trine forsøgte sig flere gange, men Christina i hjemmeholdets mål er ikke sådan at overliste. I første halvleg tog hun sig af alt inden for målrammen.

I de første 30 minutter havde gæsterne meget spil, men de stod over for et fysisk stærkt og kontant spillende forsvar, anført af Helene Johansen og Rikke Dissing. Emma Riis-Rasmussen som i sidste kamp gjorde, hvad der passede hende, havde det svært over for det kompakte forsvar. Rouaa Alshahada havde hurtigheden, men Christina i målet greb godt ind, når der var fare på færde.

Helene Johansen spillede en god kamp i forsvaret. Foto: Bodil Zuschlag
Helene Johansen spillede en god kamp i forsvaret. Foto: Bodil Zuschlag

Se også: TV: Gode fights og klasse-kasse

Var godt tilfredse
Hjemmeholdet havde i halvlegen nogle gode angreb, men de manglede også den sidste aflevering eller det sidste skud, så stillingen var 0-0 ved pause.

Hjemmeholdets træner Søren:

- Vi er fint med i kampen og mangler lige lidt held foran deres mål. Pas på Trine på højrefløjen. De spiller meget med lange bolde til hende, så Rikke, hende passer du på. Vi skal have flere bolde frem til vores angribere.

Udeholdets træner Jens var godt tilfreds med sit hold:

- I spiller rigtig godt. De er gode. Det er vores fortjeneste, at de ikke får lov til at spille bold. Nu skal vi bare have udnyttet vores chancer.

Se også: TV: Satte igen seks kasser i nettet

Så faldt målene
I anden halvleg fortsatte samme billede. I kraft af medvinden havde gæsterne hovedparten af spillet, men der manglede lidt tyngde foran, og Christina Hansen fortsatte sit solide spil i hjemmeholdets mål.

Typisk måtte en forsvarsspiller med frem og sørge for første scoring. Efter lidt frem og tilbage endte bolden hos Malou Hoffman og lige uden for målfeltet, lykkedes det hende denne gang at placere bolden uden for Christina Hansens rækkevidde.

Se målet her:

1-0 til udeholdet. Scoringen faldt midt i anden halvleg.

Fem minutter senere blev stillingen 2-0 til udeholdet. Denne gang fik Rouaa Alshahada overlistet Christina med et flot langskud.

Bagud med 2-0 og med 10 minutter tilbage kastede hjemmeholdet alt frem. Satsningen gav dog ikke pote. Tættest på en reducering var Freja Dissing med et fint langskud. Satsningen gav dog også huller bagud, men udeholdet var ikke særlig skarpe i denne kamp, så kampen endte derfor med de 2-0 til Nørre-Alslev.

Udeholdets anfører Malou Hoffmann var forståeligt nok glad for indsatsen:

- Jeg er meget stolt af vores hold. Der er rigtig mange, der gør det godt, også dem der ikke spiller fodbold til daglig. Der er nok længe til, vi skal spille vores næste kamp, så vi må se, om vi ikke kan få lov til at træne lidt i vores idrætstimer.

1 af 2 De to anførere er klar til kamp. Foto: Bodil Zuschlag
2 af 2 Udeholdet spurter imod sejren. Foto: Bodil Zuschlag
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen