Annonce:
Annonce:

TV: Simons suveræne show

Lækkerier: Simon Jensen var kampens helt store oplevelse

Simon Jensen var kampens helt store profil. Foto: Birger Dencker
Simon Jensen var kampens helt store profil. Foto: Birger Dencker
Annonce:

Voldsomt regnvejr op til og under det meste af kampen fjernede ikke spillelysten hos de 26 drenge og ene pige Louise Wilms, da Sct. Joseph Skole og Ringsted Lilleskole mødtes i første runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Det lignede i kampens start en meget lige affære, hvor spillet bølgede frem og tilbage. Hjemmeholdet virkede fysisk stærkere end udeholdet.Det gjorde det svært for udeholdets angribere igennem hele kampen. Udeholdets Tobias Londorf forsøgte i flere omgange at komme igennem hjemmeholdets forsvar, med det lykkedes ikke helt.

Se kampfakta her.

Brasilianske rytmer i regnen

Frisparks perle a la Eriksen
I 14. minut fik hjemmeholdet frispark et par meter uden for straffesparksfeltet. Banens bedste spiller Simon Jensen tog sparket, og i bedste Christian Eriksen stil sparkede han bolden over muren og ind i det korte hjørne. En perle af et spark og så stod den 1–0 til hjemmeholdet.

Annonce:

I den efterfølgende periode sad hjemmeholdet på det meste, men også udeholdet havde deres muligheder.

Se en af Simon Jensens gode aktioner her:

Vi skulle hen i det 23. minut, før næste scoring kom, og her var det hjemmeholdets Carl Rove, der bragte sit hold foran med 2–0.

Udeholdet havde ikke rigtigt rystet det mål af sig, da Christian Pedersen tog chancen udefra, skød fladt. Med hjælp fra den meget våde kunstbane gik bolden under Nichlas Vallentin i udeholdets mål. Så stod den pludselig 3–0 lige inden første halvleg blev fløjtet af.

Christian Petersen gør det til 3-0. Foto: Birger Dencker
Christian Petersen gør det til 3-0. Foto: Birger Dencker

TV: Nøhr til forskel

Fjernede det sidste håb
Hjemmeholdets anfører Simon Jensen var en stor oplevelse af følge. Ikke nok med, at han scorede sit andet mål til 4–0 i første minut af anden halvleg, så var han en evig kreatør af sublime afleveringer til sine medspillere – en spiller, som de kommende modstandere bør holde øje med.

Annonce:

Carl Rove ville ikke stå tilbage for Simon Jensen, så få minutter efter Simons mål scorede han sit andet mål til slutresultatet 5–0 til hjemmeholdet.

Ud over Simon og Carl spillede også Patrick Strunck-Olsen en rigtig god kamp for hjemmeholdet.

Hør fra Simon her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: