TV: Skarp på frispark

Fornemt: Frisparkskongen Niklas Hansen leverede varen

Værternes Niklas Hansen stod for fire scoringer i mandagens kamp. Foto: Per Svendson
Værternes Niklas Hansen stod for fire scoringer i mandagens kamp. Foto: Per Svendson

Èn af mandagens kampe i Ekstra Bladet Skolefodbold stod mellem Søndre Skole og Vemmedrupskolen, og gæsterne fra Vemmedrupskolen mødte op til kampen med et helt nyt mandskab, der endnu ikke er sammenspillet. Udeholdet var derfor spændte på at se, hvordan kampen ville forløbe, og om de kunne modstå presset fra hjemmeholdet. Og ganske rigtigt skulle de få problemer. Store problemer. Se kampfakta her.

Fuld tryk på kedlerne
Fra kampens start satte Søndre Skole fuld tryk under kedlerne, hvor de pressede gæsterne tilbage på banen og havde allerede inden for de første minutter et par gode muligheder, men Asbjørn i gæsternes mål fik afværget fint. Han var dog prisgivet i det sjette minut, hvor en umarkeret Alexander Berg kunne bringe værterne i front efter et hjørnespark.

Søndre Skole fortsatte deres pres og tillod slet ikke gæsterne noget som helst. I det 12. minut blev føringen udbygget, da Niklas Hansen sparkede et frispark langt ude fra, og bolden sneg sig ind via den ene stolpe.

Se lidt af scoringen her:

Asbjørn Damgaard så ikke så heldig ud i situationen. Søndre Skole var ikke mætte endnu og kørte videre på turbo-knappen, men fik ikke puttet flere bolde ind. Det tætteste var et skud på stolpen af Alexander Wilson. Først i det 25. minut kom gæsterne frem til en målchance, da holdet blev tilkendt et frispark 25 meter fra mål, og det sendte Erfanullah Safi flot i mål og reducerede dermed til 2-1.

Erfanullah Safi efter sin scoring. Foto: Per Svendson
Erfanullah Safi efter sin scoring. Foto: Per Svendson

Se også: TV: Tilbage på rette kurs

Fik troen tilbage
I pausen var gæsterne fortrøstningsfulde, og reduceringen havde givet dem troen tilbage. Træneren udtalte, at der skulle presses meget mere af midtbanen, og så skulle angriberne være klar.

- Vi er for lang tid om at komme frem, så vi skal have lagt tryk på Søndre Skole, ellers bliver det for nemt for dem. Pas på de dybe stikninger, for de har hurtige folk fremme. Vi er kun et mål bagud, så det kan sagtens lade sig gøre, sluttede han.

Hos Søndre Skole var man nogenlunde tilfredse, men holdet burde have ført noget mere efter spil og chancer, mente træner Rasmus Jensen.

Trængsel foran udeholdets mål. Foto: Per Svendson
Trængsel foran udeholdets mål. Foto: Per Svendson

Se også: TV: Vendte truende nederlag

Ingen træthedstegn
Fra første fløjt fortsatte Søndre Skole, hvor de slap i første halvleg, og Vemmedrup blev presset tilbage igen, og kampen blev reelt afgjort, da Niklas Hansen sparkede kuglen i kassen i det tredje minut af anden halvleg. 

Kort efter blev der begået et grimt frispark på netop Niklas, og det blev korrekt takseret til en advarsel. Niklas Hansen sparkede selv frisparket, og det lykkedes med et flot spark at sende bolden i nettet til stillingen 4-1.

Se scoringen her:

Trods fortsat dominans skulle vi helt hen til slutminutterne, før kampen sidste scoring kom, og atter var det Niklas Hansen, som var målscoreren, da han sendte et langskud i nettet.

Se også: Moste profil

Fuld fortjent
Efter kampen udtalte bamsemodtager Niklas Hansen fra Søndre skole:

- Jeg synes, kampen forløb godt. Vi fik lagt et stort pres på Vemmedrupskolen, og bortset fra de to frisparksforsøg fik de ikke nogen chancer, da specielt vores midtbane var meget stærkt spillende. Det er et flot mål, de scorer på frispark, som vores målmand ikke kunne gøre noget ved, sluttede Niklas.

I Vemmedrup lejren erkendte man, at modstanden havde været for stor, så der var ikke noget at gøre det. Niklas Hansen havde virkelig spillet en stor kamp, mente målscorer og bamsemodtager Erfanullah Safi fra det tabende hold.

Asbjørn Damgaard havde en travl dag på kontoret. Foto: Per Svendson
Asbjørn Damgaard havde en travl dag på kontoret. Foto: Per Svendson