TV: Skuffet anfører: Vi formåede ikke at komme tilbage

Kan altid arbejde på indstillingen: 'Uglernes' Jeppe Krogh havde håbet på mere

Jeppe Krogh (i blå) spillede en stor kamp, men måtte vinke farvel til turneringen efter kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou)
Jeppe Krogh (i blå) spillede en stor kamp, men måtte vinke farvel til turneringen efter kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou)

Uglegårdsskolens Jeppe Krogh var ikke i det bedste humør efter nederlaget til Borupgårdskolen i kvartfinalen.

Jeppe spillede dog en rigtig god kamp. Han er holdets naturlige anfører og hjernen på holdet. Men i dette her game så er det resultaterne, der tæller. 

Jeppe Krogh fortæller, at han lige nu spiller fodbold i Solrød, men har også spillet i Køge.

- Jeg er så ærgerlig over, at de får det første mål. Selvfølgelig er det vores egen skyld, men alligevel kan vi ikke rigtig gøre noget ved det. Vi formår ikke at rejse os selv igen, som vi har gjort i de andre kampe, lød det fra den slukørede anfører efter kampen.

Jeppe Krogh er anfører for et mandskab, som bare aldrig giver op. (Foto: Henrik Schou) Sjaellandsyd TV: Giver aldrig op

Jeppe gik forrest som vanligt. (Foto: Henrik Schou)
Jeppe gik forrest som vanligt. (Foto: Henrik Schou)

Satsede ikke på straffe
Uglegårdsskolen har spillet en del tætte kampe. Hele fire af deres seks foregående kampe er blevet afgjort på straffespark, hvor 'Uglerne' har haft en stor fordel i form af 'Tårnet'. Men 'Uglerne' gik ikke efter at spille uafgjort.

- Nej, selvfølgelig gjorde vi ikke det, men vi ved bare med os selv, at vi ikke har noget at være nervøse for, hvis vi kom i straffesparksafgørelse. Vi tager det stille og roligt, men selvfølgelig vil vi gerne vinde kampen i ordinær spilletid.

Simon Rossil redder straffesparket, men den ryger desværre for ham lige ud til en let scoring. (Foto: Henrik Schou) Sjaellandsyd TV: 'Tårnet' farligste mand hos Uglerne

'Uglerne' gik videre til kvartfinalen efter straffe. Nu forventer de endnu en tæt kamp. (Foto: Henrik Schou) Sjaellandsyd 'Uglerne': De små marginaler bliver afgørende

Kunne arbejde lidt på indstillingen
Som en ægte anfører gik Jeppe forrest igennem hele kampen. Men efter kampen forklarede han, hvordan holdet lige manglede det sidste i kvartfinalen.  

Jeppe kæmpede for hver en bold. (Foto: Henrik Schou)
Jeppe kæmpede for hver en bold. (Foto: Henrik Schou)

- Vi går ikke nok ind i duellerne, som vi havde aftalt, men ellers gjorde vi, som vi plejede at gøre, så vi kunne vel nok ikke gøre meget mere. Vi kan selvfølgelig altid arbejde med vores egen indstilling. Vi har fået at vide igennem hele turneringen, at det eneste vi kunne finde ud af var at score på straffe og at have Osman ('Munkedræberen' Jabarkhill red.).

- Med kendskabet nu til Borupgårdskolen ville vi nu, set i bakspejlet, nok have arbejdet lidt mere på vores dybdeløb ude på kanterne, for det var nok Borupgårds svageste led i dag, lød analysen fra anføreren.

- Vi havde ikke arbejdet så meget med opspil inden kampen, og så havde vi altså nogle aftaler, som ikke blev overholdt. Måske havde det givet et andet udfald, hvis vi havde levet op til dem.

Osman Jabarkhil skriger sin glæde ud efter at have scoret til 1-0 syv minutter før tid og afgjort kampen.  (Foto: Henrik Schou) Sjaellandsyd TV: 'Munkedræberen' og 'Tårnet'

Satser på at se finalen
Selvom Jeppe er ærgerlig over kampens udfald, har han dog stadig tænkt sig at tage til Odense for at se finalen sammen med resten af 'Uglerne'.

- Vi regner med at skulle se finalen i Odense, hvis skolen giver os lov til det, det kunne være hyggeligt. Jeg ærgrer mig over, at vi røg ud til Borupgårdskolen, fordi vi har mødt andre hold med stærkere individuelle kvaliteter.

- Vi har selvfølgelig spillet bedre mod andre sværere modstandere, så i dag lever vi bare ikke op til det. Vi er måske blevet lidt selvfede og selvfølgelig er der også gået lidt, siden vi spillede sammen sidst, sluttede en skuffet og tilsyneladende desillusioneret anfører Jeppe Krogh lige umiddelbart efter kampen.

Hør Jeppe fortælle om sin oplevelse af kampen her: