Annonce:
Annonce:

TV: Smal sejr

Masser af modstand: Begge hold ville frem over stepperne fra start

Herlufholm-drengene kæmpede flot, men forgæves. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)
Herlufholm-drengene kæmpede flot, men forgæves. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)
Annonce:

I skønne omgivelser på Herlufholm Kostskole mødte drengene fra Herlufholm Skole drengene fra Sjølundsskolen.

Inden kampen forklarede anføreren fra Sjølundsskolen Ibrahim Ladime, at den kamp skulle de nok vinde stort.

Sjølund-anfører Ibrahim Ladime var sikker på sejr. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)
Sjølund-anfører Ibrahim Ladime var sikker på sejr. (Foto: Niels-Jørgen Gottlieb)
 

Men man kunne høre på hans oplæg til sine holdkammerater inden kampstart, at helt sikker var han ikke. Holdkammeraterne fik med klar tale at vide, at de skulle være tændte og parate ved kampstart. Der var klart usikkerhed om, hvordan Herlufholm var som fodboldhold.

Se kampfakta her.

Forberedelsen fejlede

Stærk fight
Det viste sig, at Herlufholm-drengene ikke bare var mødt frem for at få kampen overstået. De bød på god modstand og Herlufholm-målmand Gustav Wilms havde flere pragtredninger og var svær at passere. Så der skulle et straffe til efter 10 minutters spil, før Sjølundsskolen kom foran.

Annonce:

Sjølundsskolen var mere samspillet, og de fleste på holdet har da også deres daglige gang i en fodboldklub, hvilket blev udslagsgivende til slut.

Men inden da havde Herlufholm også sine chancer, især Oliver Linnet gav anledning til uro i forsvaret hos Sjølundsskolen.

Han var lynhurtig, og det var tydeligt, at Herlufholm spillede med lange bolde op til ham i håb om at få en friløber. Det fik de også enkelte gange, men blandt andet storspil af Sjølundsskolens målmand forhindrede scoring.

Råbte igennem
Sjølundsskolens målmand Oliver Hansen-Lundgaaard råbte hele tiden til sine medspillere. Hans stemme gjaldede over hele Herlufholm kampen igennem. Hvis han har stemme tilbage, så er det rent held.

Han levede op til, at fodbold ikke er for de stumme, som Søren Lerby vist nok har sagt engang.

Annonce:

Fremhæves skal Herlufholms Carl Frederik, som sled og slæbte hele kampen igennem, sikken en energi han fremviste. Ligesom Sjølundsskolens Lauritz Lauridsen fremviste teknik og overblik. Kampen endte med 3-1 til Sjølundsskolen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: