TV: Sommer slog til

Storsejr: Værterne leverede en overbevisende præstation

Lærke og Louise i kamp om bolden. Foto: Bodil Zuschlag
Lærke og Louise i kamp om bolden. Foto: Bodil Zuschlag

Efter Gåsetårnskolens drenges ret sikre sejr over Præstø Skole skulle Præstøs Skolens piger forsøge at bringe balance i regnskabet mellem de to skoler. Se kampfakta her.

Rutinerede kræfter
Hjemmeholdet fra Præstø Skole stillede op med mange spillere, som også var med sidste år, så der var tale om et ret rutineret hold. Desuden spiller næsten alle klubfodbold i Præstø, så det var virkelig en sammentømret flok, Gåsetårnskolen skulle op imod.

Gåsetårnskolens piger har store traditioner i Ekstra Bladet Skolefodbold med kvartfinalen i 2015 som det absolutte højdepunkt. Men lige netop i år er der ikke mange fodboldspillere på holdet, så der er næsten tale om en omvendt Præstø. På udeholdets liste er der kun enkelte aktive spillere og nogle få tidligere spillere.

Spændende kamp mellem Præstø Skole og Gåsetårnskolen. Foto: Bodil Zuschlag
Spændende kamp mellem Præstø Skole og Gåsetårnskolen. Foto: Bodil Zuschlag

TV: Cruisede videre

Gav en hånd med
Ekstra Bladet Skolefodbold snakkede med Isabella Erichsen, som er én af de nye spillere på holdet.

- Jeg har aldrig spillet på et hold før, så jeg synes virkelig, det er hårdt. I starten var det også vildt forvirrende, men til sidst fungerede det da meget godt. Jeg stiller op, fordi vi gerne vil have et hold og også støtte dem, som er glade for fodbold, udtalte Isabella.

Fra første fløjt var det tydeligt, at Gåsetårnskolen var overmatchet på næsten alle parametre. Præstø Skole viste ingen nåde og lagde straks pres på deres modstandere. Tre minutter skulle der gå, før vi fik kampens første scoring. Efter et hjørnespark kom bolden i en bue fint ind over, og Louise Sommer kom løbende og satte hovedet på. Fin timing og flot scoring.

Se målet her:


Gyser fra pletten

Ægte hattrick
Samme Louise satte godt gang i kampen med et ægte hattrick inden for de første 12 minutter. Efter yderligere to scoringer var der de sidste ti minutter af halvlegen scoringspause. Gåsetårnskolen fik stabiliseret deres forsvar, og der var også et bud på en scoring, men hjemmeholdets forsvar var for hurtigt og nåede tilbage og reddede situationen. Ved halvlegen var stillingen 5–0 til hjemmeholdet.

Anden halvleg fortsatte på samme vis.

I perioder holdt Gåsetårnskolen fint fat i bolden, men der blev aldrig overskud til at komme ind at true værternes mål. Kræfterne slap dog hurtigt op udeholdet, og hjemmeholdet kom til nogle lette scoringer. Kampen endte med 13 scoringer til Præstø.

Hygge på tværs af holdene inden kampen. Foto: Bodil Zuschlag
Hygge på tværs af holdene inden kampen. Foto: Bodil Zuschlag