TV: Spil til ét mål

Kæmpe overtag: Der skulle gå et stykke tid, før kampen blev lukket

Egholmskolens Oliver forsøger sig. Foto: Birger Dencker
Egholmskolens Oliver forsøger sig. Foto: Birger Dencker

Egholmskolens drenge sad solidt på kampen, og Ådalens Privatskole var sjældne gæster i Egholmsskolen forsvar. I første halvleg havde de reelt kun et forsøg og det var et frispark, som dog blev headet væk af Egholmskolens forsvar.

Se kampfakta her.

TV: De striwede med 15 skarpe

Der blev udvist flot teknik i opgøret. Foto: Birger Dencker
Der blev udvist flot teknik i opgøret. Foto: Birger Dencker

De brændte chancers kamp
Selvom Egholmskolen sad tungt på kampen, så skulle der et straffe til, før Josh Mwamba bragte Egholmskolen foran med 1-0. Trods rigtige mange forsøg og 100 procents chancer lykkedes det ikke Egholmskolen at score yderligere i første halvleg.

Træner Jonas Skovsbøg var da heller ikke helt rolig, da anden halvleg blev fløjtet i gang, men han skulle kun vente 10 minutter, før der kom lidt mere ro på, da Theo bragte Egholmskolen foran med 2-0.

Se målet her:

TV: Dobbelt hattrick i målfest

God defensiv
Ådalens Oliver Frederiksen og Tobias Spang viste igennem hele kampen godt defensivt arbejde. Tobias Spang, som var et af sit holds bedste, 'tabte hovedet' midt i anden halvleg. Det gav en 10 minutters udvisning for brok til dommeren. Det lykkedes alligevel Ådalens Privatskole at begrænse nederlaget til 0-3.

Der blev gået til den. Foto: Birger Dencker
Der blev gået til den. Foto: Birger Dencker

Egholmskolens keeper Rodi Aci havde ikke en eneste redning igennem hele kampen. Rodi, der til daglig spiller på vallensbæk IFs U15 drenge i Østrækken, spåede inden kampen, at de ville vinde kampen, og at Norman og Josh var ville være blandt de bedste for Egholmskolen. Han fik ret i det hele, men han havde nok ikke forventet, at han fik så lidt at lave.