TV: Spøjse mål gav bonus

Bølgegang: Der blev blandt andet scoret direkte fra hjørneflaget

Hjemmeholdet løb med sejren til slut. Foto: Bodil Zuschlag
Hjemmeholdet løb med sejren til slut. Foto: Bodil Zuschlag

Sakskøbings dejlige og herligt solbeskinnede stadion dannede rammen om denne kamp i tredje runde af Ekstra Bladet Skolefodbold mellem Sakskøbing Skole og Gåsetårnskolen fra Vordingborg.

Sakskøbing var kommet nemmest til denne runde med en 10 målssejr mod Vesterborg Efterskole, mens Gåsetårnskolen måtte kæmpe hårdt for at hive en 5-2 sejr hjem mod Kulsbjerg Skole.

Se kampfakta her.

TV: Der var kamp til stregen

Forskellig sammensætning
Sammensætningen på holdene er også meget forskellige.

Hjemmeholdets anfører Niclas Lohse:

- Vi er et hold, der kender hinanden rigtig godt. Vi spiller alle sammen i vores lokale klub, Sakskøbing, de fleste på U17 og et par enkelte på U15.

Modsat forholder det sig med udeholdet.

Hussein Hussein:

- Vi spiller i fire forskellige klubber, så det kan godt være svært at optræde som et hold og det betyder, at vi tit forfalder til at søge egen chance. Det kan blive vores største problem på holdet, selvom sidste gang gik det meget godt.

TV: Maste modstanderen efter pausen

Fightede igennem
Et har holdene dog til fælles. De er fysisk stærke, og straks fra kampens start blev der krydset klinger på fysikken.

I begyndelsen vekslede spillet meget, men efterhånden var udeholdet det skridt foran, der gjorde, at de havde et lille overtag. Særligt farlige var de dog ikke, så ganske langsomt overtog hjemmeholdet initiativet.

Midt i halvlegen havde hjemmeholdet et par pæne chancer, men både Mads Schilling og Niclas Lohse manglede det sidste held.

Lige som man skulle til at ærgre sig over holdenes manglende målfarlighed, slog udeholdet kontra midt i halvlegen. Yasar Ulysal tog et rush i højre side, og hans indlæg blev i to forsøg sendt i mål til en 1-0 føring. Hasan Sulaiman stod bag scoringen.

TV: Ophedet affære

Pressede tilbage
Denne scoring satte for alvor fart på hjemmeholdet. Et gult kort til udeholdet hjalp godt til, at resten af halvlegen blev et hårdt pres mod udeholdet.

De red dog godt og kløgtigt stormen af og forsvarede sig godt indtil halvlegens sidste minut. Her ramte bolden en arm fra udeholdet.

Dommeren takserede forseelsen til et straffe, som Niclas Lohse sikkert omsatte i scoring. Stillingen var derfor 1-1 ved halvleg.

Se straffescoringen her:

Hjemmeholdets træner Jonas Nielsen:

- I har spillet en rigtig flot første halvleg. Vi skal blive ved med at have sammenhæng i kæderne, så pas på med for lange bolde frem mod angriberne. Vi får bare bolden tilbage i hovedet igen. Pas ekstra på deres angriber nummer 11 ( Yasar Ulysal red.). Han er super hurtig.

I udeholdets lejr var der selvfølgelig ærgrelse over den sene udligning. Træner Johnny:

- Kom nu. Kampen er stadig helt lige. Vi skal have bredt spillet ud og komme mere over fløjene. I så selv, hvordan vi fik vores scoring.

TV: Positiv indstilling gav pote

To hurtige kasser
Udeholdet startede anden halvleg i undertal og havde lige fået deres spiller på banen, da ondt blev værre for dem, og de kom bagud 2-1. Målet var et af de lidt usædvanlige af slagsen. Nemlig scoret direkte på hjørnespark. Nikolaj Jakobsen ramte bolden helt perfekt, og den sejlede i en fin bue over udeholdets målmand og ind i modsatte hjørne. En smuk scoring.

Der var kun spillet et par minutter, så der var masser af tid for udeholdet til at søge udligningen.

Det brændte på hos hjemmeholdet i anden halvleg. Foto: Bodil Zuschlag
Det brændte på hos hjemmeholdet i anden halvleg. Foto: Bodil Zuschlag
 

Og det gjorde de. Desværre for dem indkasserede de endnu et mål imod. Denne gang et knapt så prangende, men alle mål tæller jo lige meget, og så var en 1–0 lige pludselig vendt til en 1–3.

Resten af halvlegen var et stort pres mod hjemmeholdets mål, og det var ikke fordi, udeholdet ikke havde chancer. Det havde de, men der manglede lige den sidste skarphed. Tættest på var Thor Holmstoel med et forsøg, som ramte overliggeren.

Kommer igen til næste år

Satser på næste sæson
Udeholdet må nøjes med at glæde sig over, at de var deltagere i en meget flot og lige fodboldkamp. Med lidt held kunne de have stået som sejrsherrer.

Hussein Husein, fidusmodtager for sit hold, spillede en fin kamp i forsvaret. Han har en fin placeringsevne og kommer i vejen for meget.

Hussein rydder op. Foto: Bodil Zuschlag
Hussein rydder op. Foto: Bodil Zuschlag
 

- Jeg er den eneste, som går i 8. klasse og som kan være med igen. Jeg håber, vi kan lave et godt hold igen i næste sæson og måske komme endnu længere i turneringen.

Niclas Lohse, anfører for hjemmeholdet og fidusmodtager, var selvfølgelig glad efter sejren.

- Jeg synes, vi spiller en meget flot kamp. Det slår igennem, at vi er vant til at spille sammen og kender hinanden. Jeg er spændt på, hvem vi skal møde, men håber på, det bliver en lige så god kamp som den her.

Sakskøbing Skole skal møde vinderen af kampen imellem Østre Skole og Idestrup Privatskole.