Annonce:
Annonce:

TV: Super-Tvillingerne

10 mål til sammen: Total symbiose, da tvillingerne Richard og William bragede løs

Richard og William Rasmussen scorede 10 mål tilsammen. (Foto: Per Svendson)
Richard og William Rasmussen scorede 10 mål tilsammen. (Foto: Per Svendson)
Annonce:

Allindelille Friskole har bare tre år på bagen, men havde heldigvis fået lyst til at deltage i verdens største skolefodboldturnering. Det blev en debut, man nok ikke glemmer sådan lige med det samme, for de kom i et vældigt stormvejr mod Susålandets skole og tabte med hele 19-0.

Se kampfakta her.

Til daglig er der kun 147 elever på skolen, så det var et mixet hold, man sendte af sted til opgøret. Der var der hele otte pige-spillere blandt de 14 udvalgte – og heraf var de 5 i start opstillingen. Susålandets skole havde også en pige på holdet, og det var Laura Pedersen. Hun spiller til daglig i HG fodbold og viste kampen igennem mange fine ting, og blandt andet scorede hun kampens flotteste mål, da hun fra venstre side knaldede bolden op i nettaget.

De otte seje piger fra Allindelille Friskole. (Foto: Per Svendson)
De otte seje piger fra Allindelille Friskole. (Foto: Per Svendson)
 

Annonce:

Tvillingeduel
På Susålandets hold spillede tvillingerne Richard og William Rasmussen. Efter knap et minuts spil gjorde William det til 1-0 og kort efter gjorde bror Richard det til 2-0 på et flot hovedstød.

Det blev efterfølgende til yderligere to hovedstødsmål og to almindelige scoringer fra hans side, men det ville bror William ikke stå tilbage for - så han nettede også fem gange.

— Det er sjovt at spille skolefodbold. Det er nu andet år jeg er med, fortalte William, som ikke spekulerer på, at bror Richard også lavede mange mål.

— Men med lidt held, kunne jeg godt selv have scoret et par stykker mere. Nu glæder jeg mig bare til næste runde, hvor vi skal møde Herlufmagle Skole. Jeg spiller på hold med flere af dem, der går der. Jeg er dog sikker på, at vi nok skal slå dem.

Det skal dog nævnes, at Richard er forsvarsspiller, men i dag var han meget angrebslysten.

William svinger højrebenet og scorer et af sine fem mål. (Foto: Per Svendson)
William svinger højrebenet og scorer et af sine fem mål. (Foto: Per Svendson)

Kanon-konger

Annonce:

Holdt fanen højt
Allindelille Friskole kæmpede det bedste de havde lært, og gjorde alt for at holde værterne væk fra målet, men forgæves. De holdt dog fanen højt og kæmpede til sidste dommerfløjt. Efter kampen kunne de nyde en velfortjent og iskold Calrsberg Sport for anstrengelserne.

Rørte ikke bolden

Efter kampen fik vi en snak med en af Allindelille Friskoles otte piger, Caroline Larsen.

— Det var sjovt at være med, men desværre var det sidste gang for mig, da jeg går i 9. klasse. I dag kunne vi ikke stille så meget op, men vi forsvarede os det bedste vi havde lært. Vi ville gerne have været med i pigerækken, men vi havde ikke spillere nok.

Caroline spiller til daglig i Jystrup på deres U17-pigehold.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: