TV: Tog styringen

I kontrol: Aldrig tvivl om udfaldet

Hjemmeholdet var de skarpeste på dagen og var i fuld kontrol. Foto: Birger Dencker
Hjemmeholdet var de skarpeste på dagen og var i fuld kontrol. Foto: Birger Dencker

Solidt forsvarsspil krydret med tekniske finurligheder var opskriften for Campusskolens drenge i kampen mod drengene fra Søndre Skole.

Se kampfakta her.

Afgjort fra første fløjt

Værterne tog styringen
Selvom Søndre Skole havde den første store chance i kampen efter bare få minutter, så var det hjemmeholdet som sad solidt på begivenhederne.

I første halvleg var det oftest Campusskolens anfører Baker Mohammad, der styrede slagets gang. Gang på gang viste han, at han mestrede legen med den runde læderbold. Baker var en fornøjelse at se på, og så er han tilmed meget hurtig. En mand næste modstander skal passe rigtigt godt på.

Campusskolen fik meget hurtigt et sikkert overtag på kampen, men de havde svært ved at tilspille sig de helt store chancer i første halvleg. Hjemmeholdet havde bolden rigtig meget, og flot så det ud, men den sidste skarphed manglede for ofte.

Der blev kæmpet til det sidste, selvom hjemmeholdet var bedst. Foto: Birger Dencker
Der blev kæmpet til det sidste, selvom hjemmeholdet var bedst. Foto: Birger Dencker

TV: Fik skidt velkomst

Hul på bylden
Vi skulle helt hen i det sidste minut af første halvleg, før der kom hul på bylden for hjemmeholdet. Campusskolen er rigtig stærke i højre side, og det var netop i højre side, at Sebastian Isaksen rykkede forbi Søndre Skoles back. Med et perfekt indlæg fandt han Baker Mohammad, der headede bolden i kassen til en fortjent føring på 1–0.

I pausen talte Søndre Skoles træner om, at hvis de skulle tilbage i kampen, så skulle de lukke ned for hjemmeholdets højre side.

Anfører Niklas Hansen sagde til sine holdkammerater på vej ud til anden halvleg:

- Vi skal vi altså lukke af på den midtbane, lød det fra gæsternes anfører.

Søndre Skoles træner fortalte, at de manglede deres centrale midtbanespiller Ali Pinar til kampstart, men at han håbede på, at Ali kunne nå at komme frem til kampen på et tidspunkt i anden halvleg.

Hjemmeholdet havde mange skud på mål i løbet af kampen. Foto: Birger Dencker
Hjemmeholdet havde mange skud på mål i løbet af kampen. Foto: Birger Dencker

Eksperter fra pletten

Var skarpest på dagen
Ligesom dommeren skulle til at fløjte anden halvleg i gang, kom Ali blæsende og blev kastet ind på banen uden nogen form for opvarmning. Det havde nær kostet et mål i første minut af anden halvleg, da Ali fuldstændig mistimede en bold, men heldigvis for ham, så misbrugte hjemmeholdet den store chance det gav.

Hjemmeholdet havde valgt at trække Baker Mohammad lidt tilbage på banen, og det gav plads til andre offensive kræfter på holdet. Især Sebastian Isaksen og Millad Gholami kom til en del chancer i den periode.

En anden stærk spiller hos Campusskolen var deres højreback Jeppe Olsen, som var sikkerheden selv i forsvaret, men også gerne vil deltage i det offensive spil. Det var netop Jeppe, som efter ti minutters spil var gået med frem på højrekanten. Med et hårdt spark ind mellem venner og fjender strøg bolden i kassen til 2–0 til hjemmeholdet.

Efter målet trak hjemmeholdet tempoet lidt ud af kampen, og det gav Søndre Skole lidt mere spil, men de blev aldrig rigtig farlige. Campusskolen så ud til at havde styr på begivenhederne.

Med ti minutter igen var det hjemmeholdets Ali Al-Badry, som tog en dribletur og afsluttede på mål, men Jonathan Eskildsen i gæsternes mål fik halvklaret. Sebastian Isaksen var hurtigt over bolden og sparkede den resolut ind til slutresultatet 3–0 til Campusskolen.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Campusskolen - Søndre Skole, 3-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Jeppe Olsen, Campusskolen
Oliver Andersen, Søndre Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Tobias Vang, Søndre Skole

Uglerne var vågne

Hør Campusskolens Jeppe Olsen sætte et par ord på sejren: