Annonce:
Annonce:

TV: 'Uglerne' svæver videre

Målshow: Der er helt nye boller på suppen i denne sæson

Isabella Laybourn har nu scoret 11 mål i denne sæson. Det er flere, end holdet scoret i hele sidste sæson. Foto: Per Svendson
Isabella Laybourn har nu scoret 11 mål i denne sæson. Det er flere, end holdet scoret i hele sidste sæson. Foto: Per Svendson
Annonce:

Cifrene 9-0 lyder af temmelig meget, men så stor forskel var der ikke på de to pigehold Uglegårdsskolen og Munkekærskolen, som tørnede sammen i anden runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Begge hold havde i første runde vundet solide sejre og havde så trukket hinanden.

Se kampfakta her.

TV: Tredoblede målscore på én kamp

Lovede flere mål
Udeholdets træner Bo kunne godt se, at hjemmeholdets piger så noget større ud, men pigerne skulle bare være først på bolden.

Anfører Klara Corneliussen spillede til dagligt i samme klub som flere af spillerne var modstanderholdet.

- Jeg ved, at de har et rigtig godt hold. Vi skal spille over evne, hvis vi skal vinde.

Hos hjemmeholdet var de optimister og lidt sejrssikre. Den farlige duo Isabella 'Belladonna' Laybourn og Stephanie Nielsen havde i deres første kamp scoret 15 mål tilsammen.

Annonce:

- Vi scorer 10 mål i den her kamp, lød det fra de to. Dette kom ikke til at holde helt stik, men seks kasser fordelt med tre til hver blev det til.

På grund af en skade hos den normale anfører Astrid, var Lisa rykket frem på banen, og hun var sikker på at putte tre stykker ind. De mente dog helt sikkert, at modstanden ville blive væsentlig større i første runde, hvor de sejrede 25-0. Det er helt specielt, fordi holdet i sidste sæson kom til semifinalen med en målscore på blot 7-1. Den har de allerede mangedoblet.

Anfører Astrid ude med en skade. Foto: Per Svendson
Anfører Astrid ude med en skade. Foto: Per Svendson

TV: Var sikker på nederlag

Startede nervøst
I denne kamp var det udeholdet, som kom bedst fra start. Det virkede som om, hjemmeholdet var en smule nervøse.

Første målchance tilfaldt da også gæsterne, da Emilie Rømer opfangede en ripost fra målmand Anna, men forsvaret fik klaret situationen. Langsomt vågnede hjemmeholdet op og fik presset spillet frem på banen og havde nogle gode langskudsforsøg, men ind ville bolden ikke.

Annonce:

Overtaget bar frugt efter 13 minutters spil, da holdets topscorer Isabella Laybourn opfangede bolden efter målspark. Alene med målmand Diana Abou-Dalal svigtede hun ikke.

Nu var hjemmeholdet i gang og nervøsiteten forsvundet. Det blev endnu bedre, da Stephanie kort efter øgede til 2-0 efter godt forarbejde af Lisa.

Sidstnævnte ville ikke stå tilbage med hensyn til målscoringen, så hun satte selv de to næste i kassen. Med føring på 4-0 gik holdene til pausen. 

Se målet til 3-0 her:

Lisa forsøger sig. Foto: Per Svendson
Lisa forsøger sig. Foto: Per Svendson

TV: 'Belladonna' med de gyldne poter

Skulle kæmpe videre
Hos udeholdet lød ordene fra træneren:

- I har spillet godt, men de andre har fået målene. I kæmper godt og fortsæt med det. Spil udenom dem og tag nogle lange ryk, så skal det nok komme.

I hjemmeholdets lejr var de godt tilfredse med resultatet, men ville godt have flere mål. Fra træneren lød det, at de skulle forsøge med høje indlæg samt følge op på skud mod mål.

Ny scoring af hjemmeholdet. Foto: Per Svendson
Ny scoring af hjemmeholdet. Foto: Per Svendson

TV: Muren holdt fortsat stand

Annonce:

Mål på stribe
Hjemmeholdet satte fra anden halvlegs start stort pres på gæsterne. Allerede efter 30 sekunder ramte Stephanie stolpen efter gennembrud i venstre side. Kort efter var det Jassmine, som ramte overliggeren med et godt skud. Scoringen til 5-0 kom efter, da Athena blev spillet helt fri og sikkert sendte kuglen i nettet.

Hjemmeholdet fortsatte det fremadrettede spil og tillod ikke gæsterne at komme igennem til chancer. Først i det sidste minut fik gæsterne en lille chance, da Lykke Laursen kom til skud, men der var ikke kraft i skuddet og voldte ikke Anna de store problemer.

I den mellemliggende periode havde hjemmeholdet scoret yderligere fire mål. Da dommeren fløjtede, var slutfacit 9-0 til hjemmeholdet.

Se målet til 8-0 her:

En fortjent sejt til Uglegårdsskolen, men stor ros til Munkekærskolen som kæmpede og kæmpede kampen igennem.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: