TV: 'Uglerne' vippet ud

Ingen gengivelse: Uglegårdsskolen måtte nøjes med en kamp i årets turnering

Nicklas Pedersen redder det afgørende spark. Foto: Per Svendson
Nicklas Pedersen redder det afgørende spark. Foto: Per Svendson

I drengekampen mellem Campusskolen og Uglegårdsskolen lagde begge hold ud i et voldsomt tempo, og der viste sig hurtigt et billede af, at det var to hold med mange gode fodboldspillere, så det tegnede rigtig lovende for en god fodboldoplevelse.

Se kampfakta her

Mange nærkampe
Der var tætte nærkampe og bid i tacklingerne, uden at nogen spillere gik over stregen med svinske tacklinger. Der blev givet og taget - og dommeren tillod spillerne at gå til den. Efter en lige start fik Uglegårdsskolen kampen første chance, da Rasmus Egede blev spillet fri i dybden, men Nicklas Pedersen i Campus-målet gik godt ud og fik afværget den store mulighed.

Uglegårdsskolen fortsatte med at være spilstyrende, og i midten af halvlegen fik de endnu en mulighed, men Nicklas var atter på sin post. Pludselig slog Campus contra, og et angreb i venstre siden endte med en meget fornem aflevering fra Kevin Suluk til modsatte side, hvor en helt fri Akram Saber sikkert omsatte den store mulighed og bragte værterne i front.

Akram Saber har bragt Campus foran. Foto: Per Svendson
Akram Saber har bragt Campus foran. Foto: Per Svendson

Så storebrødre vinde guld - nu selv med

Hjemmeholdet bedst
Campus var nu ovenpå og havde læst deres modstandere godt. De lod dem komme frem på banen, og efter erobring af bolden satte de et kontra angreb ind. Føringen på det ene mål hold til pausen.

Uglegårdsskolen satte et voldsomt pres ind fra starten af anden halvleg, og det gav hurtigt succes. Holdet fik tiltvunget sig et hjørnespark, og bolden endte hos en helt umarkeret Marco Emborg, der uhindret bragte balance i tingene.

TV: Spænding til det sidste

Lige efter målet:


Holdet fortsatte deres pres og fik spillet tilbage på modstandernes banehalvdel, men trods stor overvægt i spil udeblev chancerne, så man anede snart at en straffesparksafgørelse ville blive resultatet af denne kamp. Kort før sidste dommerfløjt var kampen meget tæt på at blive afgjort alligevel, men forsøget fra Campus tog den ene målstolpe og sprang i spil igen.

Mange spillere i feltet. Foto: Per Svendson
Mange spillere i feltet. Foto: Per Svendson

Så det skulle afgøres fra de 11 meter.

Nervepirrende duel
Her startede det med, at Campus' Emil Werner brændte sit forsøg, men dommeren dikterede omspark da han mente, Felix Olausson var gået for tidligt. Emil Werner var iskold på det nye spark og sendte bolden i nettet til Campus-føring. Holdene fortsatte herefter med at score, og det var meget sikre spark. Sidste mand for Campus, Mads Olsen, sendte også sit forsøg i nettet.

TV: Indsatsen gav pote

Så Uglegårdsskolens sidste spiller var tvunget til også at sætte bolden ind, hvis kampen skulle fortsætte, men Nicklas Pedersen gik til den rigtige side og sikrede sine holdkammerater adgang til næste runde. Surt for Uglegårdsskolen ,som kampen igennem var det bedste hold, men chancerne blev ikke udnyttet.

Efter kampen var Peter Haahr fra Campusskolen naturligvis tilfreds.

- Jeg synes, vi spillede fint og kæmpede godt.

TV: Abdullahi med mål i afskedskamp

De tre prisvindere. Foto: Per Svendson
De tre prisvindere. Foto: Per Svendson

Han var tilfreds med holdindsatsen, men erkendte også, at Campus havde været heldige i den ordinære kamp.

Både Mads Vestergren og Oliver Preisler var tydeligt skuffede over nederlaget, og mente spillet ikke rigtig havde hængt ordentligt sammen. Uglegård havde haft bolden meget, men formåede ikke at omsætte det til chancer.

***

Landsholdsmålmand ikke med

Sidste år var Simon Rossil gang på gang redningsmand for Uglegårdsskolen. I år var han ikke med i deres eneste kamp, da han havde været til landsholdssamling på U16-landsholdet. Hans kvaliteter på straffespark var stærke sidste år.

Simon 'Tårnet' Rossil i sidste års turnering. (Foto: Henrik Schou)
Simon 'Tårnet' Rossil i sidste års turnering. (Foto: Henrik Schou)

Matchvinder: Vi var nok lidt heldige