TV: Vallensbæk valsede videre

Gentog historien: Der skal styr på de gule kort før næste kamp

Der er dømt boldjagt. Foto: Jørgen Jakobi
Der er dømt boldjagt. Foto: Jørgen Jakobi

Inden kampen mellem Karlslunde Skole og Vallensbæk Skole havde vi fat i hjemmeholdets Gustav Eriksen, der sidste år var med til at tabe 4-1 til netop Vallensbæk Skole,

Sådan ville det ikke gå i år, lovede Gustav:

Se kampfakta her.

Se også: TV: Presset i bund

Bedst fra land
Men ligesom det ikke altid går, som præsten prædiker i kirken, så går en fodboldkamp heller ikke altid som forudsagt.

Denne her gjorde i hvert fald ikke.

Det var 'fætterholdet' fra Vallensbæk, de har fire fætre på holdet, der lagde bedst fra start. De spillede bolden rundt på hele banen og fik vist, hvor elegant fodbold kan spilles.

På venstrekanten demonstrerede Oliver Jensen fra udeholdet sin hurtighed overfor Gustav, der måtte se sig hægtet af, men indlægget fra Oliver var ikke skarpt nok.

Kort tid efter fik Nassim Chouchane foræret en friløber, som han derefter sendte i nettet til 1-0 til gæsterne.

Lidt senere kom Nicolai Habæk helt fri midt foran mål, og stillingen burde have været 2-0, men Nicolai kiksede sin afslutning, så stadig 1-0.

Se også: Tab og vind med samme sind

Heldigt mål gav mod
Men også hjemmeholdet havde deres muligheder. De havde flere gode hjørnespark, der var tæt på samt et par gode frisparksforsøg, men de kunne ikke få bolden over stregen.

Det blev i stedet 2-0 på et lidt tilfældigt mål. Bolden var spillet ud i hjemmeholdets venstre forsvarsside, og der blev den erobret af en af fætrene Gökdeniz Colak. Han tog et par træk med bolden og skød på mål. Den ramte en modspiller og skiftede total retning og sejlede derefter i mål til 2-0.

Det knækkede overhovedet ikke hjemmeholdet. De masede ufortrødent på og fik tilkæmpet sig en del chancer mod slutningen, og langt inde i dommerens overtid kom belønningen. Et lidt klodset frispark begået af Emil Habæk førte til et frispark lige uden for feltet.

Emil fortalte om frisparket.

Emil begik frisparket, der førte til hjemmeholdets scoring. Foto: Jørgen Jakobi
Emil begik frisparket, der førte til hjemmeholdets scoring. Foto: Jørgen Jakobi
 

- Jeg var egentlig sikker på, at jeg havde god tid og fuld kontrol over bolden. Så kom der en spiller bagfra, så jeg var nødt til at gøre mig meget bred, og det takserede dommeren til frispark. Lidt hårdt synes jeg, men han bestemmer.

Se frisparket taget af Casper Nielsen her:

Så stillingen ved pausen var 2-1, og begge trænere gav den gas i pausen.

Se også: Viste høj klasse

Hurtige omstillinger
Målet til 2-1 havde sat ild til hjemmeholdet. De kom ud til anden halvleg med en kæmpe energi og pressede udeholdet i bund. Spillet flød for hjemmeholdet, og samtidig var gæsterne mere afventende.

Det gav bonus på en flot omstilling. Bolden blev spillet langt ud til Nassim, der efter et par træk sendte den ind på midten, hvor Oliver Jensen uden betænkning hamrede den i kassen og dermed 3-1. Det lignede afgørelse, og alligevel fortsatte værterne ufortrødent med både godt spil og god energi.

Det gav ikke bonus. Det gjorde derimod en ny omstilling fra udeholdet. Bolden endte hos store stærke Nassim, der her viste god teknik og smart scorede til 4-1.

Smart var han også lidt senere. Oversmart mente kampens dommer, og så blev kampens topscorer sendt ud af banen med et gult kort i nakken.

- Jeg ville jo bare spille bolden hen til ham, der skulle have den på en elegant måde, sagde Nassim, mens han kiggede på.

- Men ok. Det var nok for dumsmart. Jeg må acceptere kortet.

Nassim Chouchance var lige smart nok overfor dommeren. Foto: Jørgen Jakobi
Nassim Chouchance var lige smart nok overfor dommeren. Foto: Jørgen Jakobi

Se også: TV: Bag mål og assist

Besynderlig afslutning
Senere fik også fætter Gökdeniz gult kort, så gæsterne var nede med to. De nåede også at lave et straffespark, som dog blev klaret af holdets keeper Ronas Colak. Kampen sluttede med en sejr på 4-1 til Vallensbæk.

Ronas Colak havde flere gode aktioner i kampen. Foto: Jørgen Jakobi
Ronas Colak havde flere gode aktioner i kampen. Foto: Jørgen Jakobi
 

Det resultat fortæller ikke noget, hvor jævnbyrdig kampen faktisk var, men Vallensbæk var i denne kamp meget bedre til at omsætte deres chancer til mål.

Så Karlslunde Skole måtte igen, som sidste år, indkassere et nederlag på 4-1 til Vallensbæk Skole.

Og på Vallensbæk Skole skal man nok tale en smule om, hvordan man undgår de der gule kort.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen