TV: Viste ingen nåde

Dominans: I anden halvleg så gæsterne sig ikke tilbage

Gæster hev en stensikker sejr med hjem fra opgøret mod Svend Gønge Skolen. Foto: Bodil Zuschlag
Gæster hev en stensikker sejr med hjem fra opgøret mod Svend Gønge Skolen. Foto: Bodil Zuschlag

Ved dobbeltarrangementet mellem Svend Gønge Skolen og Kulsbjerg Skole var det drengene, som lagde for. Hjemmeholdet bestod næsten udelukkende af 7. og 8. klasser.

Tobias Jensen fra hjemmeholdet sagde følgende før kampen:

- Det er kun mig og en anden, der har prøvet Ekstra Bladet Skolefodbold før, men de fleste spiller fodbold enten her i Svend Gønge eller i Ørslev. Jeg spiller selv U15 i Næstved. Jeg tror det bliver en lige kamp, for vi kender hinanden godt, enten som med- eller modspillere. Jeg synes, vi har en god midtbane.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Første halvleg var nok

Pres på værterne
Patrick Vagner fra Kulsbjerg Skole fokuserede på deres gode forsvar:

- Vi har et godt forsvar. Vi er måske ikke så store, men vi vil gerne spille bolden rundt og få spillet til at glide langs jorden. Vi har et par gode spillere, som ikke kan være med i dag, fordi de er på ferie, men jeg tror godt, vi kan klare os uden dem. Vi har gode erstatninger. Vi er en god blanding af spillere fra 7. – 9. klasse.

Kulsbjerg Skole lagde straks fra start pres på hjemmeholdet. Allerede efter et par minutter var Rasmus alene med målmanden, men han overplacerede sit skud, som røg et pænt stykke forbi mål. Lidt senere troede udeholdet, at de var kommet foran ved Abdul, men målet blev annulleret på grund af offside.

Kampen forsatte med udeholdet som den dominerende part. Men hjemmeholdet havde en fantastisk sidste skanse i Frank Petersen i målet. Indtil midten af første halvleg tog han sig af alt, hvad der kom og forhindrede sit hold i at komme bagud. Efter 16 minutter måtte han dog kapitulere. Efter et hjørnespark og lidt klumpspil havnede bolden hos Patrick Vagner, som kunne score uden problemer.

Gæsterne pressede på allerede fra start. Foto: Bodil Zuschlag
Gæsterne pressede på allerede fra start. Foto: Bodil Zuschlag

Se også: Moste profil

Smal føring ved pause
2-0-målet var lidt mere tilfældigt. Hjemmeholdets forsvar missede kommunikationen, og Magnus kunne let skyde bolden i kassen.

Hjemmeholdet kom lidt mere med i kampen og havde også deres chancer. Tobias Jensen var ved at komme igennem, men Patrick Vagner kom flot på tværs og reddede situationen.

I den anden ende fortsatte Frank sit storspil, og en enkelt gang måtte Emil Rosberg redde på stregen.

Første halvleg sluttede 2–0 til udeholdet.

Værterne lagde taktik før anden halvleg. Foto: Bodil Zuschlag
Værterne lagde taktik før anden halvleg. Foto: Bodil Zuschlag

Se også: TV: Vendte truende nederlag

Trak fra
I pausen opmuntrede træner Allan hjemmeholdets spillere:

- Vi er kun bagud med 2-0. Det er ikke umuligt at komme tilbage. Tobias, hvis du har kræfter, skal du hjælpe forsvaret, men også tage nogle rush frem ad banen engang imellem. Tro nu på det.

Anden halvlegs første chance tilfaldt da også Tobias Jensen, der netop tog et rush frem ad banen og havde en fin afslutning, som strøg lige over mål.

Derefter satte Kulsbjerg Skole turboen på og så sig ikke tilbage. De 2-0 ved pause blev forvandlet til 9-0, da kampen var forbi.

Flere af målene var klassiske scoringer og lige efter bogen. Værterne forsøgte også at få en kontrascoring, men kræfterne rakte ikke. Tobias Jensen sled og slæbte over hele banen, og havde det ikke været for Frank Petersen i målet, kunne det godt have set slemmere ud for hjemmeholdet.

I næste runde møder Kulsbjerg Skole Gåsetårnskolen. Det bliver garanteret en spændende og intens kamp, da mange af spillerne kender hinanden.

Se et flot mål efter hjørnespark her: