'Uglerne': De små marginaler bliver afgørende

Forventer en tæt affære: Men drengene fra Uglegårdsskolen satser på at løbe med sejren til sidst

'Uglerne' gik videre til kvartfinalen efter straffe. Nu forventer de endnu en tæt kamp. (Foto: Henrik Schou)
'Uglerne' gik videre til kvartfinalen efter straffe. Nu forventer de endnu en tæt kamp. (Foto: Henrik Schou)

Tirsdag 12. april kl. 11 tager Borupgårdskolen imod Uglegårdsskolen i kampen om en plads i semifinalen. Udeholdet kommer med til kampen med lige dele nerver og spænding.

- Vi glæder os utroligt meget til kampen, da der er god opbakning til kampen. Vi glæder os også, fordi Borupgård har mange gode spillere, der spiller på rigtigt højt niveau, fortæller Kristian Høj til Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Jeg ved, at hele holdet glæder sig meget til at spille kampen, men vi er også en anelse spændte. Det er dog vigtigt, at vi kan skelne mellem spænding og nervøsitet, lyder det fra forsvarskrumptappen Gustav Bellaiche. 

Gustav Bellaiche glæder sig til kampen, men forsøger at bevare roen. (Foto: Henrik Schou)
Gustav Bellaiche glæder sig til kampen, men forsøger at bevare roen. (Foto: Henrik Schou)

  Uglegårdsskolen er klar til kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou) Sjaellandsyd TV: 'Uglerne' snuppede pladsen i kvartfinalen
Vil ikke afsløre den fulde taktik
Drengene fra Uglegårdsskolen er godt klar over, at kvartfinalen kan blive en hård kamp. Derfor har de forberedt sig godt.

- Vi har forberedt os ved at holde et møde, hvor vi snakkede tingene igennem og snakkede om deres hold og deres profiler, forklarer Jeppe Krogh.

- Vi har forberedt os godt, men vi har dog ikke lyst til at afsløre for meget, understreger Philip Junker.

Det kan godt hen og blive en meget tæt kamp. Det er i hvert fald det, som Uglerne' forventer.

- Ligesom vi selv gør, vil vores modstander gerne spille bolden mere rundt end nogle af de andre hold, vi har mødt. Derfor tror jeg, at det bliver en tæt og spændende kamp, forklarer Gustav Bellaiche.

- Jeg tror, at det bliver en taktisk og målfattig affære. Jeg tror dog på, vi kan hive en 1-0 sejr hjem, lyder vurderingen fra Kristian Høj.

Jeppe Krogh og resten af 'Uglerne' har forberedt sig godt på den kommende modstander. (Foto: Henrik Schou)
Jeppe Krogh og resten af 'Uglerne' har forberedt sig godt på den kommende modstander. (Foto: Henrik Schou)

Simon Rossil redder straffesparket, men den ryger desværre for ham lige ud til en let scoring. (Foto: Henrik Schou) Sjaellandsyd TV: 'Tårnet' farligste mand hos Uglerne
Kan måske ende i straffe igen
'Uglerne' forventer et lige opgør. Men det er noget, som de har prøvet før. Hele fire af holdets seks kampe er nemlig endt uafgjort og er dermed blevet afgjort på straffe. Men 'Uglerne' har ikke forberedt sig konkret på den situation.

- Vi har faktisk ikke øvet os på straffe, selvom vi har været ude i par straffesparkskonkurrencer, afslører Kristian Høj.

- Vi er jo heldigvis godt besat i vores mål i form af 'Tårnet', som giver os en lille fordel, fortæller Kristian.

I de mange straffesparkskonkurrencer har 'Uglernes' keeper Simon 'Tårnet' Rossil været afgørende, og det kan han blive igen. 

- Vi vinder på straffe, lyder den sikre vurdering fra Jeppe Krogh.