Uglerne fløj videre

Overbevisende: Overbevisende præstation af værter

Emil Arnbjerg, der også modtog fidusbamsen. Foto: Johnny Thorsen
Emil Arnbjerg, der også modtog fidusbamsen. Foto: Johnny Thorsen

Uglegårdsskolen, som i sidste sæson nåede til kvartfinalen, har måtte skifte en del spillere ud. Blandt andet har man fået en ny målmand i form af Lasse Fagerland, og han er knapt så flagrende som sidste års sprællemand Felix. Men selv om Uglerne fra Solrød har skiftet en del ud, så ser det lovende ud for den nye sæson, som skolen tog hul på i dag, hvor Holmeagerskolen fra gæstede det fine kunstgræs anlæg i Solrød.

Fortsatte, hvor de slap
Værterne fra Uglegårdsskolen fortsatte det fine og direkte spil fra sidste sæson, og man kom da også hurtigt foran efter bare godt et minuts spil, da Brøndby-profilen Rasmus Thomsen fik sidste fod på bolden.

Kort efter kom én af de omtalte omstillinger fra Uglerne, og så stod det 2-0 ved Gustav Walker. Spændingen kom dog hurtigt tilbage i kampen, da Noah Stahfest stod for en af kampens helt store detaljer, da han flot loppede bolden over den fremstormende Lasse Fagerlang.

Teknisk aktion. Foto: Johnny Thorsen
Teknisk aktion. Foto: Johnny Thorsen

Se også: Trængt op i en Krogh Se også: Trængt op i en Krogh

Levende plankeværk
Kort efter kunne Holmeagerskolen have udlignet på en helt fri chance, men igen viste keeperen i ”ugleburet” stort format og klarede med en verdensklasse redning. Daniel Whittle så ikke for godt ud, da Rasmus Thomsen af driblede ham og kunne score sit og uglernes tre mål. Midt i første halvleg havde Nicolai Hegner en stor chance for Holmeagerskolen, men det levende plankeværk i ugleburet reddede endnu en gang kastanjerne ud af ilden for værterne. 

Se også: TV: Sænkede aldrig tempoet

Jævnbyrdigt
Efter pausen kom gæsterne ud med fuld tryk på kedlerne, og uglerne så noget vingeskudt ud de første 15 minutter af anden halvleg. Midt i anden halvleg havde Holmeagerskolen to 100 procents chancer, men på den første kom Lasse Fagerland igen ud og præsterede en verdensklasse redning og på det andet forsøg blev der dømt offside. Den sidste fjerdedel af kampen tilhørte gæsterne hvor de store profiler som Emil Arebjerg, Christoffer Sønderskov og Rasmus Thomsen gjorde, hvad det passede dem og sejren på 7-1 er bestemt ikke det sande billede af kampen, hvor gæsterne havde stor andel i en match med stor underholdningsværdi.

Arnbjerg på pletten. Foto: Johnny Thorsen
Arnbjerg på pletten. Foto: Johnny Thorsen