Vandt på straffe - røg ud bagefter

Taberdømt: Spændende kamp, som endte i straffesparkskonkurrence, er nu blevet afgjort på skrivebordet

Drengene var klar til kamp. (Foto: Erik Larsen)
Drengene var klar til kamp. (Foto: Erik Larsen)

Et kæmpe drama med 15 mål og straffesparkskonkurrence er nu endt med en skrivebordsafgørelse. Brugen af ulovlige spillere betyder, at Køge Private Realskole er blevet taberdømt. De havde ellers spillet sig videre i turneringen, da de vandt 8-7 over Vemmedrupskolen efter straffesparkskonkurrence.

Læs om kampen herunder.

TV: Lige affære

Ulovlige spillere
Kampen mellem drengene fra Køge Private Realskole og Vemmedrupskolen var et vaskeægte drama. Den ordinære kamp endte 2-2, hvorefter holdene måtte ud i straffespark. Her trak Køge-drengene det længste strå. Men kampens resultat er efterfølgende blevet omstødt ved skrivebordet.

Skolen har i kampen i strid med reglerne benyttet spillere, som går i 10. klasse. De har derfor spillet ulovligt. Ifølge Fodboldloven betyder det, at Køge Private Realskole taberdømmes.

Den videre færd
Vemmedrupskolen er derfor videre i turneringen. Efter indrømmelsen af brug af ulovlige spillere, er de blevet tilkendt en 3-0-sejr ved skrivebordet.

De skal i næste runde møde vinderen af Søndre Skole - Hastrupskolen.

Referatet fra den oprindelige kamp vil blive liggende på siden, da det giver mulighed for deres kommende modstandere at følge Vemmedrup-drengene i deres videre færd i turneringen.