Vilde William slog til på ny

På pletten: William Hansen fortsatte, hvor han slap

Farlig afslutning på mål. Foto: Kenneth Frohmé
Farlig afslutning på mål. Foto: Kenneth Frohmé

Nørre-Alslev Skoles målmager, William Hansen, slog til på ny, da han nettede to flotte kasser i onsdagens sejr over Lindeskovskolen fra Nykøbing Falster. William Hansen er nemlig i målform i tiden, og i holdets seneste opgør mod Nykøbing F. Realskole nettede han syv kasser.

Første halvleg var en meget lige affære, hvor begge hold havde flere gode chancer De største tilfaldt dog målmageren hos hjemmeholdet, William Hansen, og kun sikkert målmandsspil af Anton Hansen betød, at det stod 0-0 ved pausefløjtet.

En halvleg gjorde forskellen

Sikkerheden selv
I pausen var begge træner meget aktive for at få skabt flere åbne målchancer.

Det lykkedes bedst for hjemmeholdets træner Jens Jensen, da der ikke skulle gå mere end to minutter, før det stod 1-0 på mål af topscorer, William Hansen, der modtog en fin stikning fra Nikolaj Høj, og her var topscoreren sikkerheden selv.

Derefter bølgede spillet frem og tilbage med chancer til begge hold, men det førte ikke til nogen scoringer. Først et kvarter før tid lykkedes det igen for William Hansen med et flot langskud at score til slutresultatet 2-0 til hjemmeholdet.

Gæsterne fra Lindeskovskolen i pausen. Foto: Kenneth Frohmé
Gæsterne fra Lindeskovskolen i pausen. Foto: Kenneth Frohmé

TV: Snublede kort før tid

Undgik snitter
De sidste 10 minutter var hjemmeholdet i overtal med 11 mod 8, men Lindeskovskolen holdt stand – især ved godt spil af Siyar Güngör og Salman Hamidi. Fra hjemmeholdet skal der lyde stor ros til Anders Petersen og anfører Haris Darkulitz, der leverede en flot indsats.

Alt i alt en velfortjent 2-0 sejr til Nørre Alslev skole, som dermed er videre til fjerde runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor de skal møde vinderen af opgøret mellem Kulsbjerg Skole og Sophieskolen.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Nørre-Alslev Skole - Lindeskovskolen, 2-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Nikolaj Høj, Nørre-Alslev Skole
Anton Hansen, Lindeskovskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Geryes Doxi, Lindeskovskolen