Skolefodbold i 'GOLAZO'

Skolefodbold på tv: Se 'GOLAZO' i dag kl. 17.15 på TV3 Sport 1

'GOLAZO'-værterne Sanne og Niklas laver optagelser fra kvartfinalen mellem Skovboskolen og Husum Skole (Foto: Henrik Schou)
'GOLAZO'-værterne Sanne og Niklas laver optagelser fra kvartfinalen mellem Skovboskolen og Husum Skole (Foto: Henrik Schou)

I denne uge spilles de første kvartfinaler i årets Champions League-turnering. Det betyder, at det igen er det tid til 'GOLAZO'.

'GOLAZO' er TV3 SPORT's fodboldprogram for unge, der sendes hver torsdag efter en Champions League-runde.

Se 'GOLAZO' på nettet
Du kan også efterfølgende se 'GOLAZO'-udsendelserne på deres hjemmeside, hvor du desuden kan læse en masse fede fodboldnyheder, blandt andet også om årets udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Du kan fx se den seneste udsendelse fra marts, der blandet andet handler om Manchester City, FIFA-skole og de bedste mål fra ugens Champions League-runde.

Næste udsendelse er altså i dag kl. 17.15, og bliver sendt på TV3 Sport 1. Så skynd dig at få zappet derhen.

Skolefodbold i 'GOLAZO'
I udsendelsen kan du se klip fra kvartfinalen mellem Skovboskolen og Husum Skole, hvor 'GOLAZO'-værterne Sanne og Niklas og deres kamerahold var ude og lave optagelser. Du kan se en lille teaser fra udsendelsen her.

Det er ikke første gang, at 'GOLAZO' er ude til en skolefodboldkamp. I efteråret var 'GOLAZOS' Sanne og Tommy en tur til Jylland for at se Kragelundskolens piger smadre Næshøj med 17-0.

TV3 er også Ekstra Bladets tv-partner til finalerne i Odense, hvor 'GOLAZO' oprettes som finalestudie på stadion.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere