Snap-takeover: Kom med Karensminde til kamp

Hav mobilen klar: Følg første kvartfinale mandag

Udover takeovers kan du også få nyheder og komme med bagom skolefodbolden ved at følge os på Snappen. (Foto: Ekstra Bladet)
Udover takeovers kan du også få nyheder og komme med bagom skolefodbolden ved at følge os på Snappen. (Foto: Ekstra Bladet)

Hvis du ikke har mulighed for at være i Støvring i morgen kl. 11.00, kan du stadig følge tæt med i kvartfinalen mellem Karensminde og Kragelund.

Tilføj skolefodbold med det samme og vær klar til slutspillet. (Foto: Janus Engel) Nyheder Send os et snap

Drengene styrer showet
Udover at du vi opdaterer løbende fra kampen både herinde og på Facebook, kan du nemlig som noget nyt følge hjemmeholdet på vores Snapchat-bruger – skolefodbold. Karensminde-holdet laver nemlig en takeover fra morgenstunden af og snapper både før, under og efter kampen.

Karensmindeskolen kæmpede sig igennem til kvartfinalen efter en gyser. Nu står de overfor Kragelundskolen i slutspillet. (Foto: Henrik Schou) Nyheder ZOOM: Karensmindeskolen - Kragelundskolen

Så du kan altså komme helt tæt på den første kvartfinale. Alt, du skal gøre, er at tilføje skolefodbold på Snapchat og følge med i vores story i løbet af mandagen.

Jannik Pohl (hvid) i flot løb med bolden i farligt angreb. (Foto: Rene Schütze) Nyheder Fem år efter finalesejr: Debut for AaB i Superligaen

Indtil da kan du læse ALT om de to hold lige HER.