Snart finaler igen: Sådan gik sidste års

Gode minder: Læs her, hvordan de afgørende kampe foregik i 2015

(Foto: Ekstra Bladet)
(Foto: Ekstra Bladet)

28. april spilles spilles årets finaler. Det sker for andet år i træk på TRE-FOR Park i Odense. Og som altid er det ganske gratis at deltage i denne fodboldfest.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

TILMELD DIG EVENTET PÅ FACEBOOK

Et smut ned ad memory lane
Der er stadig lidt tid til, og vi skal lige have fundet alle finalisterne. I mellemtiden kan du dog læse, måske få genopfrisket, hvordan det gik i finalerne sidste år. Hvem der løb med guldet, hvem der optrådte, hvem der løb med priserne. Det hele.

Se video fra finalen sidste år nedenfor


Der var godt pakket på tribunen i Odense. (Foto: Ekstra Bladet) Finalen Begge finaletillæg: Læs dem her

Resultaterne

Kampene endte ikke målrigt. Men de var spændende til gengæld. Pigerne lagde for med en intens dyst, hvor det kunne tippe begge veje. Kampen blev da også først afgjort i det 47. minut, hvor matchvinder Mie Jensen sendte guldet til Kroggårdsskolen. Mens pigerne fejrede sejren, løb drengene på banen til en kamp, der skulle vise sig at blive lige så tæt og også ende med en 1-0-sejr. Marcus Salomonsson fra Skovboskolen kom således først på en bold tre minutter før tid, og så kunne Skovbo-drengene juble.

Carlsberg Sport'en røg rundt i luften efter begge finaler. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Finalen Sådan gik finalerne i Odense

LIVE-dækning

Vi sad klar ved tastaturet fra start til slut i løbet af de to finaler, der varede 2 x 30 - det samme som ved tidligere kampe i turneringen. Du kan læse det minut for minut i linket nedenfor.

Nyheder Minut for minut: Guld til Kroggård og Skovbo

Fotos

Ekstra Bladets fotografer var lige så klar til kamp som de fire finalister og skød forrygende fotos igennem hele dagen. Næsten 100 stykker blev det til, og dem kan du finde lige HER.

Gallerier Galleri: Se alle fotos fra årets finaler

Prisvinderne

Som altid skulle de bedste spillere hædres efter kampene. Her får ud overblikket over prisvinderne:

Man of the Match

Andreas Fischer, Skovboskolen

Kamilla Keiwe, Engholmskolen

Fairplay-prisen

Crace Sibomana, Dybbøl-Skolen

Mathilde Merrot, Engholmskolen

Michael Laudrups Teknikerpris

David Zongwe (Mayala), Dybbøl-Skolen

Sarah Ølgaard, Kroggårdsskolen

Underholdningen

Ingen finaler i Ekstra Bladet Skolefodbold uden forrygende underholdning mellem de to finaler. I 2015 var det reggae-kongen Wafanden, der havde taget kollegaen Kaka med og skabte en fest på tribunen.

Wafande skal blandt andet være med til at gøre finaledagen til et brag af en fest. (Foto: POLFOTO) Nyheder De spiller til finalerne i Odense

HER kan du løbende følge med i alt om slutspillet og finalerne. Det begynder at spidse til, og kun de allerbedste af årets deltagere er stadig med i turneringen.