Årets assist med hælen

Flot spil: Liv Shultze var fantastisk med både hattrick og skøn assist

Holmegårdsskolen med chance. Foto: Kristoffer Serup
Holmegårdsskolen med chance. Foto: Kristoffer Serup

Kampen mellem pigerne fra Gungehusskolen og Holmegårdsskolen blev spillet på den lidt halv slidte fodboldbane ved Lejerbo boldklub.

Se kampfakta her

Gik til stålet
Gungehusskolen var til opgøret kraftigt hæmmet af, at de manglede deres profil og tidligere fidusbamse-vinder Emilie Roland.

TV: Victors victory i angrebet

Men den karismatiske træner på sidelinjen havde troen på sit hold, og kom med gode peptalks undervejs. Gungehus havde det også svært mod en modstander, der var fysisk og boldteknisk meget dygtige. Her udmærkede især Caroline Bondo sig, da hun fra sin position på den defensive midtbane var god til både at erobre bolden men også at fordele bolden til sine medspillere.

Tabte trods mål efter 12 sekunder

Hurtigt mål
Kampen var ikke mere end to minutter gammel, før bolden allerede lå i nettet. Kampens bedste - Liv Shultze - bragte nemlig Holmegårdsskolen foran 1-0.

Holmegårdskolen var uden tvivl kampens mest boldbesiddende hold, men det gav rum den anden vej for Gungehuskolen til at slå kontra. Her brød Melanie Olsen igennem og var helt alene med målmanden, men et halvforkølet spark samledes stille op roligt op fra jorden af Rebecca Sørensen.

Profil: Har fodboldgenerne fra min far

Kun fem minutter senere fik Melanie præcis samme chance, men igen blev bolden samlet op af målmanden. Det fik den karismatiske træner på sidelinjen til reagere og råbe:

- Melanie, træk ind i banen, så bliver de nød til at sparke dig ned!

Lavede en Leicester

Men før de fik set sig om, var den gal i den anden ende af banen igen. Her brød Mathilde igennem forsvaret, hvor hun elegant driblede målmanden og derefter satte bolden i det tomme net - pauseføring på 2-0 til Holmegårdsskolen.

Tid til pausesnak
I pausen ville træneren fra Gungehusskolen gerne have sine spillere til at sidde tættere på deres modstandere. 

Det blev der dog ikke meget af i anden halvleg, for her så det ud som om, Holmegårdsskolen havde fundet et ekstra gear. De var nemlig overalt på banen og spillede sig til store chancer og fantastiske scoringer.

Funch funklede i feltet

Kampens store oplevelse - Liv Shultze - lavede tunneller på samlebånd fra sin højrekant. Samt en af dette års flotteste assists, da hun fandt sin medspiller helt fri med en hælaflevering. Og som det ikke var nok, kronede hun kampen med et hattrick. Holmegårdsskolen er dermed klar til fjerde runde efter sejren på 5-0 over Gungehusskolen.

TV: Midt i sejr: Ikke drible i forsvaret