Zindie snuppede den igen

Redningspigen: Nexøs keeper-tøs spillede endnu en fremragende kamp

Zindie og hendes stolte far. (Foto: Henrik Schou)
Zindie og hendes stolte far. (Foto: Henrik Schou)

Hun er ringe af størrelse, men igen blev hun den store heltinde, da Nexø Skole spille sig i Parken.

LÆS OGSÅ: Granit-piger spiller i Parken

Lille og vågen
Hun er ikke mere end 157 centimeter høj, den lille pige mellem stængerne hos Nexø Skole. Det er næsten 40 centimeter lavere end hendes kollega på landsholdet - Thomas Sørensen. Alligevel bliver hun ikke så sjældent den store i duellen fra de 11 meter. På håndboldsprog kan man kalde hende frk. 50 procent. Hun havde nemlig to redninger på Dagmars fire forsøg. Det samme skete i kvartfinalen i sidste uge, hvor Himmerlev blev sendt hjem med et nederlag på 3-2 på straffe. Også her blev der skudt fire gange mod hende.

Ser hende to gange om året
Ifølge hovedpersonen selv skal forklaringen findes i den megen træning, hun har haft den sidste tid.

- Jeg har trænet hver dag den sidste måned, og så havde vi jo noget erfaring med de her straffesparkskonkurrencer, sagde dagens pige i skysovs til Ekstra Bladet, før hun faldt om halsen på sin far. Han var kørt hele vejen fra Viborg for at se sin datter spille semifinale i Ekstra Bladet Skolefodbold.

LÆS OGSÅ: Showet i Parken

- Jeg ser hende jo kun et par gange om året, så selvfølgelig kommer jeg også i Parken. Jeg er så stolt af hende, fortalte Kenn Rasmussen, som kunne afsløre, at det ikke er fra ham, at hans datter har sit talent fra. I stedet har det krævet hårdt arbejde, hvilket altså gav pote i dagens kamp.

Luk alt ude
- Mine trænere har fortalt mig, at det handler om at holde hovedet koldt, trække vejret og kigge på bolden og lukke alt andet ude, forklarede hun. Det fif sender vi hermed videre til Sørensen, Lindegaard eller hvem det nu er, som skal vogte målet for Danmark ved sommerens EM. Kan de være lige så skarpe som Zindie, ser det lovende ud.

Bliv fan på Facebook

1 af 2 Zindie (til venstre) med den store fidus. Hun stod fremragende. (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 Zindie og hendes stolte far. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere