Lindehøj havde ingen højdeskræk

Sikre spillere: Drengene fra Lindehøj var slet ikke nervøse for at møde Højdevangens Skole

Der blev kæmpet om bolden på den efterårsfugtige bane. (Foto: Søren Møller)
Der blev kæmpet om bolden på den efterårsfugtige bane. (Foto: Søren Møller)

Dages kredssemifinale i Storkøbenhavns kreds mellem Lindehøjskolen og Højdevangens Skole blev en meget spændende affære mellem to velspillende hold.

Ekstra Bladets referent mødte de to holds topscorere inden kampen og begge mente ikke overraskende, at deres hold ville vinde.

Se fakta fra kampen HER

Saleh Ahmad fra Højdevangens Skole tippede 3-1, og Rasmus Nielsen fra Lindehøjskolen tippede 2–0.
Saleh, som til daglig spiller i AB Tårnby, fortalte, at han forventede en hård kamp, men også at de i deres 4-4-2-opstilling har et godt og homogent hold, som bringer dem frem til sejr.

Rasmus havde ikke nogen skræk for Højdevangen, men var godt klar over, at det kunne blive svært, fordi Højdevangens spillere er større.

Godt fra start
Rasmus og hjemmeholdet kom godt fra start. Han fik fat i læderet og rundede først én forsvarer og løb derefter fra to andre og med en præcis inderside, bragte han sit hold foran 1–0.

Efter denne hurtige scoring kom Højdevang til rigtig mange chancer, og Lindehøj skulle være glade for, at denne stilling holdt til pausen.

Mere spænding
Efter 10 minutter af anden halvleg kom der så endnu mere spænding, da Saleh fik en lang stikning og i det kriminelle felt blev fældet og korrekt dømt straffespark.

Denne chance udnyttede Saleh selv til 1–1. Denne stilling holdt dog ikke længe, for 4 minutter efter var det Lindhøjs tur til at få tilkendt et straffespark.

LÆS OGSÅ: Lindehøjskolens chocksejr

Noget klodset fik en Højdevangs-forsvarer fældet Mathias Bloch, og Seret Haile skulle sparke. Serets spark blev på en flot redning af Lukas Nattestad reddet. Men desværre for Lukas kunne han ikke holde bolden, og den sprang retur til Seret, som med en inderside nemt kunne score i det tomme mål - 2–1 til hjemmeholdet.

Stort pres
Højdevangen var nu tvunget til at presse Lindehøj, og det gik lidt ud over koncentrationen, at de inden for de sidste 12 minutter fik to gule kort.

Alligevel formåede de at presse modstanderne, og det var på lidt af en misforståelse mellem målmand Arbnor og en forsvarsspillet, at Højdevangens topscorer Saleh kom imellem og fik sendt bolden i mål til 2–2 med under 6 minutter tilbage af den spændende kamp.

Rasmus afgjorde kampen
I 5. runde afgjorde Rasmus kampen i overtid, og denne gang fik han samme helterolle. På banens midte modtog han bolden fra en velspillende Miklas Bøgvald og driblede så ind mellem tre-fire Højdevang-spillere, han kom igennem, og til sidst udplacerede han for anden gang i kampen Lukas i Højdevangs bur til 3–2.
En kanon flot præstation af Rasmus som nu er oppe på 12 mål i år.

Skuffet Saleh
Saleh var efter kampen utrolig skuffet over sit holds præstation, især forsvaret burde have holdt Rasmus væk og måske lavet et frispark på ham længere fremme på banen, mente han.

- Det er jo pinligt, at han får lov at løbe frit igennem, og så brændte vi alt for mange chancer, specielt i første halvleg, hvor vi kunne have lukket kampen, mente Saleh.

Rasmus blev i går 16 år og var meget glad efter kampen.

- Det er den BEDSTE gave i år, sagde fødselsdagsbarnet. Jeg frygtede til sidst, at vores kræfter var sluppet op, og at det måske var vores tur til at ryge ud, enten på en sen scoring eller i straffespark.

- Da jeg så bolden gik ind til 3–2, så troede jeg på det igen. Og det er superskønt nu at være i kredsfinalen. Jeg synes, vi har fortjent det, sagde Rasmus.

Lindehøj møder Kildegård Privatskole i kredsfinalen, som spilles fredag den 18. november kl. 9.30

Bliv fan på Facebook