Deja vu

En enkelt: Lindehøjskolens drenge kan fortsat blive Danmarks bedste skole

Tågen var ikke noget problem for spillerne. De leverede en flot kamp. (Foto: Søren Møller)
Tågen var ikke noget problem for spillerne. De leverede en flot kamp. (Foto: Søren Møller)

Heldigvis kun i forhold til vejret. Der var intet tåget over spillet. Det kørte bare i kampen mellem Lindehøjskolens drenge og Frederiksberg Privatskole. Afgørelsen lod dog vente på sig - meget, meget længe.

Måske Danmarks bedste
Med en fortjent 1-0 sejr over Frederiksberg Privatskole holder Lindehøjskolen liv i drømme om at blive Danmark bedste skole, når det kommer til fodbold. De har nemlig stadig begge hold med. Men det holdt hårdt.

Læs fakta om kampen

Drengekampen startede som lyn og torden, og efter to minutter havde en af Frederiksberg Privatskoles bedste, Benjamin, fældet Lindehøjs topscorer, Rasmus Nielsen, i det kriminelle felt. Dommeren fløjtede korrekt for straffespark. Rasmus blev selv sat til at eksekvere, men hans forsøg fra 11 meter-pletten blev på fornemmeste vis reddet af en yderst velspillende Jannik Toft i Frederiksberg-målet. Stadig 0-0.

Gentagelse fra tidligere
Inden kampen fortalte Privatskolens Benjamin, at han var blevet givet den opgave at mandsopdække topscorer-Rasmus fra Lindehøj. Han skulle holdes i meget kort snor.

Rasmus havde dog også en plan. Den gik ud på at tage nogle lange træk forbi forsvaret og på den måde komme frem til chancer. Så der var lagt op til en drabelig dyst mellem de to. Og det med et lille twist.

LÆS OGSÅ:Kun fire kampe tiil Parken

Benjamin og Rasmus kender nemlig hinanden. De har spillet mod hinanden før på klubplan. Benjamin spiller i Gladsaxe Hero og Rasmus i Herlev Fodbold. Sidst de to mødtes, fik Benjamin røde kort for netop at fælde Rasmus med straffe til følge. Historien gentog sig i denne kamp. Heldigvis for Bejamin scorede Rasmus ikke på straffet denne gang, og Benjamin fik heller ikke rødt.

Gang i sagerne
Efter 10 minutter havde Lindehøj et farligt forsøg, der pralede af på den ene stolpe. Lidt efter havde Privatskolen så en mulighed. På en kontra fik de sendt et godt skud afsted, men det blev fornemt reddet af Abnor i Lindehøj-målet. Stadig ingen mål.

Kampen bølgede derefter frem og tilbage med meget spil henover banens midte. I de sidste 10 minutter af kampen fik Lindehøj dog lagt et stort pres på udeholdet. Kampen var gået lidt i stå, men nu kom der gang i den igen. Lindehøj fik fremtvunget en masse hjørnespark, som dog ikke rigtig gav det store udbytte. Da der manglede ét minut og tre i tillægstid, var der udsigt til straffe, men sådan skulle det ikke gå.

LÆS OGSÅ:Giver I kaffe?

Endnu en gang fik Lindehøj fremtvunget sig et hjørnespark. Det var absolut sidste mulighed. Uret viste 63 minutter, da bolden kom ind over, og Frederiksberg-målmand Jannik fik slået bolden væk. Den røg dog ikke helt ud af kommunen. Den landede hos evigt farlige Rasmus Nielsen, der med sin topscorer-næste i flyvende hollænder-stil fik headet bolden i kassen bag en sagesløs Jannik Toft. Spændende afgørelse!

Jublen brød løs
Det udløste de vildeste jubelscener hos hjemmeholdet. Lindehøjskolen er videre efter 1-0-sejren.

Lærer Ole Nielsen fra Frederiksberg Privatskole var lidt ked af, at han ikke havde sin topscorer Kasper med, da han er til samling om at blive udtaget til U17-landsholdet.

- Det er ellers første år, vi er så langt i skoleturneringen.

Lærer Peter Ågaard fra Lindehøj fortalte inden kampen. at han var gået fra en 4-4-2 til 5-4-1 for at stabilisere sit forsvar, op det må man sige lykkedes, da udeholdet ikke kom til de store chancer. Peter har stor erfaring med turneringen efter 25 år som lærer på skolen og som spiller for Stengårdsskolen i 1962-1965. I turneringens første år. Han har nu fortsat mulighed for en tur i Parken.

Bliv fan på Facebook