Lindehøjskolens choksejr

Lindehøjskolen overraskede ved at vinde med storsejr

Fire glade målkonger fra Lindehøjskolen samt Seret Haile, som fik fidusbamsen for Lindehøjskolen. (Foto: Kim Nykvist)
Fire glade målkonger fra Lindehøjskolen samt Seret Haile, som fik fidusbamsen for Lindehøjskolen. (Foto: Kim Nykvist)

Denne på papiret meget lige kamp mellem Grantofteskolen og Lindehøjskolen var næste afgjort, inden den for alvor var kommet i gang. Kampuret var kun i gang med sin anden runde, da Lindehøjs offensive spillere lynede for første gang.

Sikrer føring
Et godt gennemspillet angreb og Oliver Magnussen scorer sikkert til en føring til Lindehøjskolen. Spillerne fra Grantoften virkede som om, de stadig var i gang med en kedelig dansk time og blev igen straffet i det 5. minut, da kampens bedste spiller Rasmus Nielsen nemt kom igennem Grantoftens forsvar og scorede sikkert til 2 – 0.

Så var gode råd dyre for Grantoften, men de kom sig aldrig over denne chokstart.

Se fakta fra kampen HER

Skabte noget på egen hånd
Grantoftens lille elegantier Jonas Matthias prøvede på sin højre kant at skabe noget på egen hånd, men det nærmeste han kom var et skud på stolpen.

Drengeen fra Lindehøj var hele tiden farlige, og kom også foran 3 – 0 ved en anden af deres offensive profiler, Miklas Bøgvald.

LÆS OGSÅ: Lindehøj kan på straffe

Spillerne gik til pause med en sikker føring til Lindhøjskolen på 3- 0, og det var svært at se, hvad Grantoften skulle stille op.

God start
Dog fik holdet en god start på 2. halvleg og fik reduceret til 1 – 3 ved deres bedste spiller Ricky Jensen, men mere blev det ikke til.

Til gengæld scorede Rasmus Nielsen til 4 -1 og fik også fremtvunget et straffespark, som den sikre målmand Abnor Idrisi fik lov til at sparke ind til slutresultatet 5 – 1 til Lindehøjskolen.

Hos vinderne var der mange, der spillede en god kamp. De offensive kræfter var Rasmus NIelsen, Oliver Magnussen og Miklas Bøgvad, men bamsen gik til en meget sikkert spillende midterforsvar Seret Haile.

Hos taberne var der lidt færre spillere at vælge imellem, men bamsen gik til målscorer Ricky Jensen, og Fair Play prisen til den hårdt kæmpende Marco Sørensen

Bliv fan på Facebook