Friske Kirsebær

Dia-drenge ude: De tabte drama til Kirsebærhaven-drenge

Der var godt med vand på banen. (Foto: Søren Møller)
Der var godt med vand på banen. (Foto: Søren Møller)

Souheib Dhaflaoui kommer ikke over 16 mål i årets turnering. Det blev klart, da Dia Privatskole ude tabte til Kirsebærhavens Skole.

Mudder og sjask
Kampen blev spillet på en besværlig bane, der indbød til klumpspil. Det forhindrede dog ikke aktørerne i at levere en god og underholdende gang fodbold.

Læs fakta om kampen

I 1. halvleg kom Kirsebærhavens letbenede drenge bedst fra start, og hypperfarlige Vulnet Metini skød dem efter 14 minutter foran på et flot langskud. Blot et par minutter senere stod det 2-0, da Omar Firas afsluttede et flot angreb med en lækker kasse.

LÆS OGSÅ:Prins Dia

Lige dyst
Hjemmeholdet fik deres målmand Arian Deleut skadet og måtte erstatte ham med markspiller Aln Mazan Aakoub Youssef. Det gav måske Dia blod på tanden, så de kom fremad banen. I 2. halvleg pressede de hurtigt hjemmeholdet længere tilbage på banen, og efter 37 minutter fik de reduceret ved Achraf Akaroum. 2-1.

Det udløste et større pres - især efter at Kirsebærhaven blev ramt af en advarsel og var én mand mindre i 10 minutter. Dia Privatskole angreb da mest over deres højre side, og netop på et oplæg derfra fik Ahmed El-Ajouz headet på mål. Bolden ramte en forsvarsspiller og snød keeperen i Kirsebær-kassen. 2 - 2 og spænding igen.

LÆS OGSÅ:Dia drillede

Den stilling holdt tiden ud, og så skulle vinderen findes på straffe. Her var Kirsebærhavens Skole bedst og vandt gyseren med 8 -7.

Bliv fan på Facebook

1 af 2 Reservemålmand Youssef havde mange feberredninger - blandt andet denne. (Foto: Søren Møller)
2 af 2 Der var godt med vand på banen. (Foto: Søren Møller)