Prins Dia

Så tæt på: Souheib Dhaflaoui kom med tre mål op på 16 i alt

Souheib i flyvende form mod mål. (Foto: Henrik Schou)
Souheib i flyvende form mod mål. (Foto: Henrik Schou)

KØBENHAVN (Ekstra Bladet):
Souheib Dhaflaoui fra Dia Privatskole kom så tæt på, at han næsten kunne lugte den gyldne støvle. Ude mod Sjællands Privatskole sørgede han for alle tre kasser i 3-1 sejren, det var bare lige præcis ikke nok.

Tilskuerne talte højlydt med fra sidelinjen. 14, 15, 16. Flere fingre skulle de ikke bruge.

- Jeg tænkte kun lidt på det, selvfølgelig vil jeg gerne være nummer et, fortæller matchvinderen efter kampen på Genforeningspladsen.

- Inde i hovedet talte jeg også med, men jeg er ikke færdig med at score. Målet er at komme over 20 kasser i år. Jeg puster de andre på listen i nakken, siger knægten med de tunesiske rødder og lyser op i et smil.

Se det STORE galleri HER

Lyseslukker
B93-profilen er ene om at være farlig på sit hold, det fik hjemmeholdet bare ikke gjort noget ved.

- Det vigtige var jo at vinde, så vi kunne komme i fjerde runde for første gang. Det er nemlig første gang skolen er med, så vi vil lave en rekord, det bliver svært at slå.

Den 15-årige anfører var ikke helt tilfreds med spillet. I pausen brugte han sine holdkammerater som en slags skakbrikker og forklarede livligt ved fysisk at flytte dem rundt, at han ville se ændringer efter pausen.

- Det hele hoppede for meget, vi spillede ikke flot fodbold. Det var for meget op i luften, forklarer Souheib om de problemer, som lukkede modstanderne ind i kampen ved stillingen 0-2. Et flot hovedstødsmål reducerede til 1-2, men topscoreren slukkede hurtigt den smule lys med sit tredje mål.

LÆS OGSÅ: Dia drillede

Se fakta på kampen her

Mere historie
Med fire ugentlige træningspas i klubben plus kamp om lørdagen i U-17 divisionen, er det rart at komme ned i tempo og hygge med vennerne.

- Skolefodbold er jo stille og roligt. Så vi spiller med et smil på, det er bare fedt at stille op for sin skole, siger 9.klasses eleven, der var med til at få træneren til at melde holdet til.

- I år har vi gode spillere, så nu skulle det være.

Dia Privatskole kan fortsætte med at skrive historie på skolen med deres plads i fjerde runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Bliv fan på Facebook

LÆS OGSÅ: LOL