Rutschebanen

Op og ned: Pigerne fra Gladsaxe Skole videre efter drama

En lille dans om bolden. (Foto: Søren Møller)
En lille dans om bolden. (Foto: Søren Møller)

Det blev en virkelig intens pigekamp mellem hjemmeholdet fra Gladsaxe Skole og Boesagerskolen. Den vendte flere gange.

LÆS OGSÅ:Skal vi se din kamp?

Hjemmeholdet begyndte
Pigerne fra Gladsaxe Skole startede flot og kom foran allerede efter 130 sekunder. Det skete på et flot langskud af Simone Ekelund. Tøserne fra fra Boesagerskolen ville dog også lege med. De kom i gang og førte 3-1 ved pausen. Profilen var Emma Woldiderich, der nettede to gange. Så lignede det en Boesager-sejr.

Læs fakta om kampen

Men i pausen fik lærerne fra Gladsaxe Skole omrokeret på holdet og sat hypperfarlige Camilla Knudsen fra forsvar til angreb. Hun nettede to gange i 2. halvleg, og med yderligere et af Simone Eklund var Gladsaxe Skole pludselig foran med 4-3. Da så det igen ud til, at kampen var afgjort, da Smørum-pigerne på dette tidspunkt så ud til at hænge noget med hoved. Med igen vendte kampen, og Emma Woldiderich kunne med sit tredje mål sende kampen ud i straffesparkskonkurrence.

LÆS OGSÅ:Drengene scorer mest

Nerverne på spil
Her trak Boesager-pigerne det længste strå, da de formåede at score på to af deres forsøg fra pletten. Den intense kamp kunne være tippet begge vejen, men Boesager-pigerne havde marginalerne til sidst. Gladsaxe-pigerne leverede en glimrende kamp, og gav alt, de havde i sig.

Bliv fan på Facebook