Farlig kaptajn

Dysten om Herlev: Lindehøjskolen knuste lokale rivaler

Rasmus Nielsen i endnu et angreb. (Foto: Henrik Schou)
Rasmus Nielsen i endnu et angreb. (Foto: Henrik Schou)

Lindehøjskolens anfører Rasmus Nielsen stod for seks mål i 11-2 sejren over Herlev Privatskole. Spænding var der ikke meget af, selv om hjemmeholdet faktisk kom bagud med en pind. Så tog de blå drenge fat.

Privatskolen røg bare længere og længere tilbage på banen. Første offside blev dømt efter 55 minutter, de grønne stod alt, alt, alt for langt tilbage og gjorde det let for Lindehøjs drenge.

Se KÆMPE galleri fra kampen HER

LÆS OGSÅ: Lindehøjs piger gør som drengene

Dårlige værter
Lindehøjskolen var ikke særlig rare ved deres gæster, målene sejlede ind. Den værste af dem alle er også anfører på holdet.

- Vi brugte lige de første par mål til at få det hele på plads. Så gik det bare der ud af bagefter, fortæller 15-årige Rasmus Nielsen.

Især i anden halvleg gik det godt:

- Vi var bedre sammen, vi kender hinanden godt nu. Og der er kommet mere sammenhold i truppen, siger Rasmus og forklarer:

- Begge vores første kampe endte med straffe, det var helt vildt. Det var bare så nervepirrende at være helt ude i tovene to gange.

Selvfølgelig scorede Rasmus i begge kampe. Og fik fidusbamsen i dagens kamp. Skolefodbold har han spillet siden 6. klasse, der skal nok være en del kampe i drengene endnu.

Se fakta fra kampen HER

Alle svar om skolefodbold er HER