Ronaldo-rødder

Kusinens sejr: Shaymaa Ahmed strålede i Rødovre Skoles storsejr

Shaymaa har altid kontrol over bolden. (Foto: Steen Ankerdal)
Shaymaa har altid kontrol over bolden. (Foto: Steen Ankerdal)

Shaymaa Ahmed var den helt store profil, da hendes skole vandt 9-0 over Hendriksholm Skole. Hun havde tilsyneladende lært lidt af hvert fra sin fætter, Alexander, som mange kender som "Lille Ronaldo". Han viste sine vilde evner ved at jonglere med en bold i tv på TV2 Sport.

Kusinen kunne
Men ikke kun Alexander kan det med en fodbold i familien med egyptiske rødder. Kusine Shaymaa kan i høj grad også.

Læs fakta om kampen

Hun førte Rødovre Skole til den store sejr over naboerne fra Henriksholm. Hun viste sit talent gang på gang og lavede seks kasser.

LÆS OGSÅ:Hvad synes du om Ekstra Bladet Skolefodbold?

- Min drøm er at blive professionel fodboldspiller, sagde14-årige Shaymaa efter sit holds sikre sejr og flotte spil i deres første kamp i dette års skoleturnering.

Shaymaa gjorde ikke hele forskellen, for mange andre Rødovre-piger spillede rigtig, rigtig godt. Blandt andre den dobbelte målscorer Stehpanie Finner Smith.

Målmager i fokus
Men seks mål tager sit tydelige sprog. Shaymaa spiller til daglig på den offensive midtbane på Rødovres juniorhold. Hun er dygtig til selv at score, men hendes blik for medspillerne er også fantastisk.

LÆS OGSÅ:Så hold dog k...

-Min drøm er at komme på landsholdet og blive professionel fodboldspiller. Det betyder jo nok, at jeg skal til udlandet, for eksempel Italien, og spille, men det kunne også være spændende, sagde Shaymaa efter debutkampen i skoleturneringen.

- Jeg er født i Danmark, men min familie kommer fra Egypten, sagde hun efter at have modtaget Ekstra Bladets fidusbamse for sit flotte spil.

Shaymaa og de andre Rødovre-piger får det dog svært i næste runde. Der venter 'skræk-modstanderen' i form af Islev Skole. Mange opfatter dem som rigtig stærke. De får dog en svær opgave i et holde Shaymaa fra fadet. Det er tæt på umuligt.

Bliv fan på Facebook