Lindehøj kan på straffe

Lokalbrag: Sammenlagt skole vandt knebent

Jublen bryder løs. (Foto: Søren Møller)
Jublen bryder løs. (Foto: Søren Møller)

Der var lagt op til et stort lokalbrag, da den nye Herlev Byskole - sammenlægning af Engskolen og Elverhøjen - mødte Lindehøjskolen. Det endte med et nederlag til hjemmeholdet fra Herlev Byskole, som følte, at kampens dommer havde snydt dem i straffesparkskonkurrencen.

Den endte Lindehøj-drengene med at vinde 7-6.

De første 60
I selve kampen var der intet, der tydede på, at vi skulle ud i straffespark. I det 19. minut scorede altid farlige Marc Schlæger for Lindehøjskolen på et tørt hug fra kanten af feltet. Den føring holdt dog ikke mange minuter, før en velspillende Andreas Mossner havde udlignet for Herlev-holdet.

LÆS OGSÅ:Sådan får du AL info om turneringen

Hvilket drama
Spillet bølgede frem og tilbage, og der var i resten af kampen mange muligheder i begge ender til en afgørelse indenfor ordinær spilletid, men sådan gik det ikke. Dramatikken kom så til sidst.

Da Herlev Byskole havde sparket sine fem spark og scoret på dem alle, så blev det anfører Rasmus Nielsens tur til at sparke og forsøge at holde Lindehøj inde i turneringen. Alnaz Ghafarzadeh reddede forsøget, og byskolen jublede og troede de havde vundet. Men helt korrekt blev der dømt omspark, da Alnaz var gået før tid . På omsparket var Rasmus så sikkerheden selv og Lindehøj trak altså det længste strå til sidst.

Læs fakta om kampen

Lindehøj-drengene er nu videre.