Kaptajnen slog hollænderne

Kaptajn Johnsens drenge vandt over Ny Hollænder Skolen

Glade vindere fra Ny Hollænder Skolen.
Glade vindere fra Ny Hollænder Skolen.

Efter at pigerne fra Ny Hollænder Skolen havde slået Kaptajn Johnsen Skole, skulle drengene se, om de kunne gentage bedriften.

Men det viste sig hurtigt, at det ville blive en svær opgave, idet Kristian Mandrup fra Kaptajn Johnsen allerede i det 2. minut scorede til 1 – 0.

LÆS OGSÅ: En gang skal være den første

Boldsikre midtbanespillere
Ny Hollænder Skolen pressede så på for at udligne, og de to boldsikre midtbanespillere Malte Højer og Casper Gunsgaard var et par gange lige ved at overliste målmand Marcus Ankerdal.

Men i stedet blev de taget i et par hurtige omstillinger af Kaptajnens drenge, og Jacob Meizner øgede til både 2- 0 og 3 – 0 inden pausen.

Troen på at kunne vende kampen forsvandt stille og roligt hos Ny Hollænder skolen, og Jacob Meizner kunne fuldbyrde sit hattrick midt i halvlegen. Til sidst scorede indskiftede Oliver Bøg-Jeppesen til slutresultatet 5 – 0 til Kaptajn Johnsen Skole.

SE FAKTA FRA KAMPEN HER

Fidusbamsen på det tabende hold gik til en talentfuld Casper Gunsgaard, som hele tiden prøvede på at spille fodbold. På de vindende hold gik fidusbamsen selvfølgelig til drengen der scorede hattrick Jacob Meizner. Jacob fortalt, at han spillede på KB´s U14 hold, og først til næste år måske skulle spille i Elite Øst.