Femdobbelt målscorer ikke banens bedste

Ibrahim Sobhl fra Blårgårds Skole scorede fem mål mod Den Classenske Legatskole. Alligevel blev han ikke kampens spiller

Martin fra Den Classenske Legatskole flankeret af den femdobbelte målscorer Ibrahim og kampens spiller Edon. (Foto: Søren Møller)
Martin fra Den Classenske Legatskole flankeret af den femdobbelte målscorer Ibrahim og kampens spiller Edon. (Foto: Søren Møller)

Det er svært ikke at være banens bedste, når man scorer fem mål i en 7 - 2 sejr. Men som bekendt er der jo andre til at lave oplæggene, og hos Blågård Skole har man to markante spillere, som gjorde sig lige så bemærket.

Haitam Hajjami og Edon Sejdi var to af den type midbane spillere, som er her og der og allevejne. Med sidstnævnete som bamsevinder.

LÆS OGSÅ: Første gang for de fleste

Foran med fire
Blågård Skole bragte sig foran 4 - 0 som også var stillingen, til der manglede 15 min. Men med to hurtige scoringer af Den Classenske Legatskoles anfører Martin Beck, kom der umildbart lidt spænding tilbage i kampen. Det syntes dog ikke at påvirke hjemme holdets anfører og med tre scoringer til sidst, kom Ibrahim Sobhl op på fem mål i alt.

SE HOLDOPSTILLING HER

De tre markante spillere i kampen spiller alle i klubber, Ibarhim i Frem, Edon i BSF og Martin i Brøndby. Edon og Martin modtog hver en fidusbamse og udeholdets målmand Oliver, som havde mange store redninger, vandt fairplay-håndkædet.