Trylle Mamsen (nu med video)

Frederiksberg rykker i Parken: Klar sejr til Johannesskolen

Mamsen i midten med af lykønskninger efter scoringen. (Foto: Tariq Khan)
Mamsen i midten med af lykønskninger efter scoringen. (Foto: Tariq Khan)

Johannesskolens Nikolaj Mamsen spillede sit livs første kamp i Ekstra Bladet Skolefodbold. Det gjorde han med succes. Efter otte minutter viste han høj klasse ved at bukke benet bagud og score med hælen i semifinalen ude mod Strøbyskolen. Så var stilen lagt for kampen, der aldrig blev spændende. Frederiksberg-drengene var ganske enkelt en klasse over modstanderen. Mamsen viste masser af prøver på det talent, som den tidligere FCK-spiller nu boltrer sig med i Brøndby. Det blev til endnu et mål og flotte aktioner.

– Niveauet er jo lidt lavere her end til træning, så man kan lettere lave noget lækkert her, smiler den 14-årige profil og fortsætter:

– Men vi kunne jo godt se, at vi var bedre end dem i dag, så vi er de fortjente deltagere i finalen.

LÆS OGSÅ: De strålede

Se video fra kampen her.

Pivringe
Hans angrebskollega i Brøndby er Mathias Andersen, som dog var hans modstander i semifinalen. De to gav hinanden masser af skub, men også krammere undervejs.

– De vandt fortjent, vi var pivringe i dag, siger en ærlig Mathias lige efter kampen, hvor Mamsen havde sikret sig håneretten til træning.

Strøbyskolen har nu spillet semifinale fem gange uden at nå finalen. Johannesskolen sejrede fortjent og kan se frem til finale i Parken 28. april.

Bliv ven på Facebook