Dobbeltkamp på Amager

Lokalderby på Amager: Gerbrandskolen mod Sundbyøster skole - drama hos pigerne

Nicholas og Kasper fra Gerbrandskolen. (Foto: Kasper Svensson)
Nicholas og Kasper fra Gerbrandskolen. (Foto: Kasper Svensson)

Der var det lagt op til et spændende dobbeltopgør kamp mellem Gerbrand og Sundbyøster. Lokale kampe vil man bare ikke tabe.

Først drengene:
Drengekampen gik sin gang frem og tilbage og efter en god og lige første halvleg stod der 1-0 til Gerbrandskolen.

I anden halvleg kom Sundbyøster på overarbejde, Gerbrandskolen satte fart på støvlerne og gik i krig mod Sundbyøster forsvaret og scorede syv mål. Dermed sluttede kampen 8-0 og en fuldt fortjent sejr til Gerbrandskolen, der kunne se et Sundbyøster hold blive trætte til sidst i kampen.

Vi når langt
Efter kampen lykkedes det Ekstra Bladet at fange en kommentar fra Gerbrandskolens anfører og dobbelte målscorer, Nicholas Schrøder:

- VI spiller en fin kamp, og står rigtig godt på banen. Vi spiller ikke en god første halvleg, og snakker i pausen om at vi bare skal klø på. Så skal den nok komme. Jeg synes vi laver mange flotte mål og spiller en fantastisk flot anden halvleg, hvor vores angriber Kasper scorede hattrick, siger Nicolas og spår om fremtiden:

- Jeg er sikker på vi har holdet til at gå et niveau op til næste runde, og vi vil helt sikkert gerne nå langt i turneringen, sagde en glad Nicholas Schrøder.

Så pigerne:
Pigerne skulle mødes efter drengekampen, og der var mere end en sejr på spil i dette opgør. En masse af pigerne kender hinanden holdene imellem. Det skabte en dejlig atmosfære igennem hele kampen.

Første halvleg sluttede 4-0 til Sundbyøster. Samtlige fire mål blev scoret af Christina Rasmussen, der arbejde flot i angrebet hele kampen igennem. I pausen virkede Sundbyøster Skole glade og sikre på at de havde fat i denne kamp.

Op og ned i anden halvleg
Anden halvleg var blev der også scorede fire mål, men denne gang var det Gerbrandskolens tur til at vise, hvad de kunne. Og efter to mål af henholdsvis Rose Mutahi og Sara Kyster, stod det altså 4-4 og kampen skulle afgøres i straffesparkskonkurrence.

Her brændte Sundbyøster to gange og dermed kunne Gerbrandskolen tage endnu en sejr, efter at have kæmpet sig tilbage i kampen nede 0-4. Dermed er begge hold videre i turneringen.

Bliv ven med turneringen på Facebook her