Fængslende fodbold

Fuldt program: Tove Ditlevsens Skole tog imod Vesterbro Ny Skole

Banen foran fængslet. (Foto: Kim Nykvist)
Banen foran fængslet. (Foto: Kim Nykvist)

Der var dømt dobbeltopgør i 1. runde, da Tove Ditlevsens Skole lagde græs til mod Vesterbro Ny Skole. Og det skulle hurtigt vise sig, at holdene fra skolen, der er opkaldlt efter den berømte forfatter, var deres modstandere overlegne.

LÆS OGSÅ:Ekstra Bladets mand

Spøjse rammer
Og det var et meget specielt spillested, det skulle foregå på. Den flotte kunstgræsbane, der skulle bruges, ligger nemlig klods op ad Vester Fængsel i København. Heldigvis blev både bolden og spillerne på den rigtige side af muren.

Drengekampen først.

Læs fakta om den her

1. halvleg blev meget jævnbyrdig og sluttede 3-3. Sofus Krogh fra Vesterbro Ny Skole scorede alle holdets mål og holdt dem således inde i kampen.

LÆS OGSÅ:Vind seje Hummel-sko med Haribo

Medvind på flere måder
I 2. halvleg fik Ditlevs drenge medvind, og det hjalp dem til at styre resten af kampen. Med en godt spillende anfører i Jakob Jakobsen på midtbanen og en ekstremt målfarlig Arselan Khan med fire kasser vandt Tove Ditlevsens Skole til sidst med hele 9-3. Hvillke sidste 30 minutter for dem! Fra det tabende hold spillede Hassan Hussain en flot kamp. Han prøvede forgæves at holde gang i spillet, men desværre for ham uden held. Han spiller U17-bold i BK Frem og har fodboldfødderne særdeles godt skruet på.

Derefter var det tid til pigekampen.

Læs fakta om den

Vildt målshow
I denne blev der hurtigt tale om envejstrafik mod Vesterbro-pigernes mål, og allerede efter 41 sekunder var der mål. 1-0 til Ditlevsens tøser. De var superoplagte og i målhumør. Med skiftende målmænd fik Vesterbro Ny Skole dog holdt modstanderne nede på 'kun' ni mål i 1. halvleg. 9-0.

Kampen var reelt afgjort, men som lyn fra en klar himmel fik Alimira Kambevi fra Vesterbro Ny Skole frit løb mod Tove Ditlevsens Skoles mål, og hun sparkede en reducering sikker ind. Nye toner.

Desværre for Vesterbro-tøserne var der tale om en enlig svale. Kampen endte nemlig med en sejr på vilde 24-1 til Tove Ditlevsens Skole. Sådan spiller man sig i 2. runde med manér!

SE:Gallerier

Præmie-tid
Emma Knudsen fra Vesterbro Ny Skole spillede en flot kamp og fik fidusbamsen. Hun er den eneste på holdet, der spiller fodbold. På vinderholdet er der mange der spiller i klub. Fidusbamsen på vinderholdet gik til Katarina Ivanovic, som scorede ni mål. Hvilken kamp fra hendes fødder af. Hun spiller allerede på U18-holdet i FC Damsø.

Bliv fan på Facebook