Lys forude for Mørkhøj

Kredsfinalen mellem Skolen ved Bulowsvej og Mørkhøj Skole på Frederiksberg Stadion i København

Lodtrækning før finalen. Foto: Leif Schou
Lodtrækning før finalen. Foto: Leif Schou

Det endte med en sejr til Mørkhøj Skolen på 5-3 efter straffespark. Det var anden kamp i træk Mørkhøj Skolen måtte ud i straffespark. Mod Pederlykke Skolen var det et kæmpe drama, hvor resultatet blev 11-8 og 8-8 i ordinær kamp så der var gråd, skrig og tårer da Julie Magelund sørgede for udligning.

Mørkhøj Skole startede kampen med et pænt pres, to pæne tilbud, og i det femte minut gik det galt for bulowsvej da Cecillie Jensen nettede til 0-1 på et godt langskud. Så kom snestormen, men alligevel var Mørkhøj Skolen den toneangivnede halvlegen ud.

Anden akt

I anden halvleg var det Mørkhøj, der havde snestormen i ryggen og havde overtaget det meste spil. De pressede godt på for endnu en scoring, men den stærke sweeper hos Bulowsvejen Mathilde Denning var her, der og alle vegne. Hun var nok årsag til kun den ene scoring til Mørkhøj,

Mod slutningen af kampen anede man at Mørkhøjskolen kunne holde 1-0 føringen, men så dukkede Rikke Eyeby op, hun ville noget andet. Hun smuttede gennem Mørkhøjs forsvar og udlignede til 1-1. En rigtig god skolefodboldkamp selv om vejrguderne ikke var på pigernes side.

Fidusbamserne gik til to fodboldbegavelser, Hos Skolen på Bulowvej var det Emilie Hjort Jensen og hos Mørkhøjskolen var det Maj Rønde Rasmussen. Fairplay gik til Josefine Lawton.

1 af 3 Sne og kulde. Det var koldt for de stakkels piger. Foto: Bjarne Jensen
2 af 3 Det var bidende koldt på Frederiksberg Stadion. Her er det tilskuerne fra Mørkhøj skole. Foto: Bjarne Jensen
3 af 3 Lodtrækning før finalen. Foto: Leif Schou
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere