Vendte truende nederlag

Fighterånd: Nyager Skole sled sig til sejr

(foto: Henrik Schou)
(foto: Henrik Schou)

Dagens fodboldkamp blev spillet i det meget fine efterårsvejr, hvor en del elever havde fundet vej til tilskuerpladserne.

Det blev fra kampens start en meget underholdene affære. Det var gæsterne fra Islev skole, der satte sig på kampen fra første fløjt og med spillere som Kreznik Farizi og Emin Nasufovski som styrmænd, blev det en utrolig seværdig første halvleg.

Første store chance tilfaldt også gæsterne, som efter et fint hjørnespark fra Mads Jørgensen, ender hos Tobias Gjøl, som på akrobatisk vis forsøger sig med et saksespark, som desværre ender en meters penge forbi mål.

Efter ca. 15 minutters fremragende udfoldelser fra Islev skole er det den kreative 10’er, nemlig Kresnik Farizi, der bryder igennem i venstre side, efter nogle vævre og flotte driblinger, og han vælger meget uselvisk, at spille bolden på tværs til Emin Nasufski, som med en stensikker inderside kan score til 1-0.Efter scoringen til 0-2, havde jeg mistet håbetDet var også Emin der 10 minutter efter kan score til 2-0, denne gang var det højrefløjen Malthe Qvarnstrøm, der fik lagt et fint indlæg ind til en fremstormende Emin, der endnu engang kunne kalde sig målscorer.

Denne første halvleg var absolut ingen succes fra hjemmeholdet Nyager skole, men holdets anfører, Aaron Tamakloe, havde første halvleg igennem kæmpet og vist, at han tog styringen på det hold – klogt trænervalg.

Forvandlet i pausen
Efter pausen var Nyager mod al forventning og spil utrolig dominerende og lagde fra starten af 2. halvleg et voldsom pres på Islev skole og som dagens spiller, Burak Satilmis, sagde:

- Vi gik ud til denne kamp med alt for meget selvtillid og i pausen blev vi enige om, at fight var vejen til sejr, lød det indsigtsfuldt fra den unge Burak.

Og med den indstilling var det et Nyager hold, som var forvandlet. Lige pludselig begyndte alle spillerne at kæmpe, som Aaron Tamakloe havde gjort det i 1. halvleg.

Efter ca. 10 minutter af 2. halvleg troede samtlige Nyager fans, at reduceringen var i hus, men uheldigvis for Burak Satilmis, header han bolden snært forbi stolpen.

I denne periode af kampen har Nyagers anfører, Aaron Tamakloe, en vigtig rolle, holdet forsøger sig nemlig med et højt genpres, hvilket giver succes.

RedningsmandenLille Lange

Efter en hurtig bolderobring fra Aaron Tamakloe spiller han bolden videre til Mathias Frandsen, der med en stor portion optimisme sparker på mål udefra og med denne våde bold smutter den lige igennem handskerne på Samim Azizi i Islev målet og reduceringen blev hermed en realitet.

Galleri: Nyager Skole - Islev Skole (drenge)

Der skulle kun gå yderligere fem minutter, før hjemmepublikum havde noget at glæde sig over, og det var kampens spiller Burak Satilmis, der på et fornemt hjørnespark kommer op mellem venner og fjender og header bolden stensikkert i kassen til 2-2.

Tyren Buraklukker og slukker
Med ca. otte minutter igen begyndte alle at forvente en straffesparks konkurrence, men Burak Satilmis ville det anderledes. Med en aflevering, der mest af alt mindede om noget der kun kan ses på Camp Nou, splittede Burak hele forsvaret op og sendte Rasmus Heine i dybden, som her uden problemer kunne sparke bolden i mål, uden chance for gæsternes keeper.

I Dommerens sidste minut, vælger Nyager skole at lukke og slukke dagens underholdene fest, med en fornem scoring af Christian Rasmussen.

TV: Banen bliver invaderet

Efter kampen var Burak Satilmis også hurtig ude med kommentarerne:

- Efter scoringen til 0-2, havde jeg mistet håbet, men i pausen fortæller vores træner os, hvordan han ønsker, vi spiller, og troen kommer igen, lød det tilfreds fra den lille fighter.

- Og at vi kan gå hen og vinde, synes jeg beviser, hvor stærke vi er i dette års turnering, fortæller Burak afsluttende.