Syngende lussing til Nordvang

Hovedet op: Der blev gået til den, da Frydenhøj kunne spille sig videre til sjette runde

Oliver Hansen Fra Nordvangskolen måtte desværre udgå i 1. st. halvleg med en mindre hjernerystelse. (Foto: Steen Madsen)
Oliver Hansen Fra Nordvangskolen måtte desværre udgå i 1. st. halvleg med en mindre hjernerystelse. (Foto: Steen Madsen)

Nej, vi var ikke kommet på Brøndby Stadion, selv om det lød sådan, vi var på Glostrup Stadion, hvor kampen mellem Norvangskolen og Frydenhøjskolen skulle til at gå i gang. Store sorte skyer lå lavt over stadion og samtidig med dommerens fløjt lød, brød en silende regn løs som trofast fulgte hele kampen.

Se også: Fryden fra Hvidovre

Det generede dog hverken spillere eller de mange tilskuere som sad i læ og tørvejr på den ny opførte tribune. Det var et inferno af sang og trommer, så stemningen var helt i top.

Stærke typer
Det var to rigtige gode hold, der mødte hinanden i dag. Frydenhøj som de fysisk stærkeste og Nordvang med glimrende boldspillere af ung årgang. Det var dog afgjort Frydenhøj, som kom bedst fra start, og det gav da også bonus i det 10. minut, da Jakob Johansson med et godt langskud bragte Frydenhøj foran 1-0. Nu var mange nok bange for, at det unge Nordvang-hold blev nedspillet, men der skete faktisk det modsatte. En dribletur fra venstre side ind i straffesparksfeltet og en ulovlig tackling gav Nordvang Straffespark.

Magnus Bo Jensen scorede sikkert og stillingen var nu 1-1. Kort efter fik Nordvangs Oliver Hansen, som altid pressede oppe foran, en helflugter lige i hovedet og fik en flænge i læben.

- Bliver du klar igen?

- Det håber jeg, men det suser lidt for ørerne.

Det viste sig desværre, at Oliver måtte udgå, da han fik kvalme og kraftig hovedpine.

- Vi tager ingen chancer udtalte træneren.

- Han bliver svær at undvære, men helbredet kommer altid først.

Intet afgjort endnu
Pausestillingen var 2-1 til Frydenhøj, men der var stadigvæk en fortættet spænding over kampen. Anden halvleg startede som første, det var tydeligt, at Frydenhøj ønskede at afgøre kampen. Men som halvlegen skred frem overtog Nordvang mere og mere spil og kom da også til en del chancer.

Se også: TV: Nervepirrende kamp afgjort på straffe

Frydenhøj virkede trætte og meget frustrerede over Nordvangs pres og tabte desværre hovedet helt i de sidste minutter. Ali Koyuncu modtog korrekt rødt kort for spark af modstander, og Nordvang fortsatte deres pres og i kampens absolut dødende minutter, lykkedes det Lukas Alrensback at udligne til kampresultat på 2–2 i ordinær tid.

Selv i straffesparkskonkurrencen lykkedes det Frydenhøj at indkassere et gult kort, da deres Adam Omar sparkede straffespark to gange uden dommeren havde fløjtet. Men trods dette, lykkedes det Frydenhøj at hive en samlet sejr hjem på 6–4.

Se også: Lillebror tævede storebror

Nordvang kan afgjort være tilfreds med at nå kvartfinalen med et så ungt hold, og det er helt afgjort et hold, vi vil læse om i næste års skolefodbold-turnering.

Frydenhøj kan komme langt, men det er helt op til spillerne selv.

Fokus til kreds-semifinalen må klart være: hold hovedet koldt, når det bliver tæt og undgå dumheder og unødvendige kort, så er kredsfinalen ikke langt væk.

1 af 8 Fans fra Nordvangskolen med trommer a la Sydsiden på Brøndby Stadion. (Foto: Steen Madsen)
2 af 8 Frydenhøjskolen Adam Omar gør sig klar til kamp. (Foto: Steen Madsen)
3 af 8 Nej – det er ikke folkedans men opvarmning hos Frydenhøj skolens spillere. (Foto: Steen Madsen)
4 af 8 Spiller fra Nordvang skolen puster ud efter tackling, han blev klar igen. (Foto: Steen Madsen)
5 af 8 Nordvangskolens Anders Nielsen havde en travl dag. (Foto: Steen Madsen)
6 af 8 Jacob Johansson får gult kort og Frydenhøj spillere protesterer. (Foto: Steen Madsen)
7 af 8 Mikkel Rhode sender et farligt skud mod mål. (Foto: Steen Madsen)
8 af 8 Oliver Hansen Fra Nordvangskolen måtte desværre udgå i 1. st. halvleg med en mindre hjernerystelse. (Foto: Steen Madsen)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere